0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

Normal dogum istiyorum ilk dogum olucak ve o yüzden asla travmalı dogum hikayesi okumak istemiyorum:Dkimlerde rahat geçmiş yaza bilirmi

34 Cevaplar

0 oy
(8,051 puan) tarafından
Benim çok rahat oldu gece 3 gibi sancilanmaya başladım akşam 5 te hastaneye gittim 8 cm acilma olmus 6:10 da doğurdum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ben ben ☺ çok şükür çok güzel geçti sadece dikişlerim birazcık geç iyileşti onun dışında bir sorun yoktu 3 saat içinde doğurdum ☺
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Bn iki dogumuda tatdım sen bana sor :))
0 oy
tarafından
Rahat geçti demeyi cooooooookkkk isterdim 

Ama diyemiyorum.. :((
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Benım rahat gectı.. Hatta öyle ki annem 2.de yanımdaydı sen sancı cekmedin çeksen duramazdın o şekilde dedi. Ikınmayı doktorun dediği gıbı yaparsan o sa cok rahat. Hemsurede pırt dye doğurdun valla 2 dakkada deöşti :) 
0 oy
(4,609 puan) tarafından

Iki dogum yaptim. Ilkinde biraz panikledim ama yine de kolay gecti, 7 saatte dogurdum ve sonrasi inanilmaz rahatti. Yuruyerek ciktim dogumhaneden. Ikincisini hele girmemle cikmam bir oldu anlamadim bile, 3 saatte dogdu. Hastanede 1 gece kaldim ertesi gun gittim eczaneden kendi ilaclarimi aldim. En onemlisi istedigim gibi uyudum dogurur dogurmaz :) kesinlikle normal dogumu oneririm.

tarafından
Canim dogumun basladigini nasil anladin
(4,609 puan) tarafından
Ilk dogumumda nisan geldi, ikincisinde doktor muayeneye cagirdi o sira acilmam oldugunu anladik. Ama dogum baslamadan once yuruyusun zorlasir. Ayakta duramazsin fazla baski olur. Gecmeyen ara ara sancin olur. Oyle 5 dakikada 1 vs diyolar ama o artik dogumun gerceklesmesine yakin olur. Ilk acilma sirasi belirtiler bu sekilde oluyo. Iki dogumumda da hep boyle oldu.
0 oy
(2,364 puan) tarafından
3 doğum yaptım çok kolay ve güzel geçti darısı sana olsun inşaAllah o kadar rahattı şükürler olsun 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Sana rahatlaman için tek şey söylemek istiyorum bebeğini sıcak sıcak kucagına alıyorsun ya ozamn dünyalar senin oluyor yok böyle bir his ki hiç bir şekilde doguma değil bebrğinii göreceğin ana odaklan Allah'ım hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(29,563 puan) tarafından

Bennnnn çok güzel geçti çok şükür 

0 oy
(875 puan) tarafından
Bende gideyim o zaman kötü şeyler yazmak istemem:/
0 oy
(1,203 puan) tarafından
En güzeli tercih etmiş olursun benim cok şükür rahat geçti dikis atarken bike hissetmiyosun zaten korkma ilk olmasına rağmen asla aci duymadim sancı illaki oluyor da egzersiz yapar kolay açılma olmasini saglarsan kolaylik yapmış olursun kendine ameliyat gibi sezeryan yapma asla hem kilo vermiyosun göbek oluyor hemde emzirirken bebekler olan iletişim zayif oluyo diye biliyorum yarayı batikon iyilestiryor her akşam her sabah esin yardimci olur yapiveir çok iyi oluyor iyileşiyor insan
0 oy
(513 puan) tarafından
valla iyi ki normal dogum yapmisim. hic korkmaya gerek yok canim. Herkesin farkli oluyor dogumu kimisi zorlaniyor kimisi cok rahat yapiyor ama iş sen de ve doktorun da bitiyor. Seni o an iyi yonlendirirse ve iyi ıkınırsan hemen kurtuluyorsun kuslar kadar hafifliyorsun. ben hurma yemistim gecesine dogum oldu yakindi zaten dogum o da sanirim kolaylastirdi acilmayi falan. hic kasma kendini bebegini hemen emzirebiliyorsun hemen odana gecebiliyorsun karin agrisi gibi dusun karnin bosaldiginda ohh cekiyorsun resmen o an bence anlatılmaz yasanir. Bebegin icin de senin icin de cok faydali. bebek kanaldan gecerken uzeri bir sivi ile kaplaniyor o bebegi dis etkilerden mikroplardan koruyor bilimsel olarak kanitli. inan brn emzirirken bebegi kucagima her aldigimda iyi ki karnim kesik degilmis dedim o halde zorlanirmisim. Ama tabi bu gibi seyler bazen istemekle olmuyor doktor normal doguma engel birsey oldugunu derse mecburen diger yollara basvuruluyor. umarim hersey gonlunce olur hayirla atlatirsin. Dogum anı sadece Allah a sığın tüm gucunle ıkın tek seferde bitir ve rahatla
0 oy
tarafından
3 tane doğurdum elhamdülillah ☺️
0 oy
(3,499 puan) tarafından
Valla isteye isteye gittim 3 saatte doğurdum 10 dk sonra ayakta bebeğimle ilgileniyordum korona zamanı olduğu için yanımda kimse yoktu çok rahat geçti çok şükür hayırlı doğumlar sanada 

Unutma ki bu biyolojik bir olay her kadın başarabilir güçlü ol zor değil  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 357 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nefes09729 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
+1 oy
29 cevap 1,110 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hilay (398 puan) tarafından soruldu

413,866 soru

12,457,557 cevap

46,543 kullanıcı

Kategoriler