Slm bayanlar eşinizle aranızda kac yas var benim 9 yas var on yıllık evliyim iki kızım var eskiden hic anlaşamazdık şimdi 6 yıldır çok iyi uyum sağlıyor ben deli doluyum onuda zir deli yaptim::)))ben 26 eşim 35 yasinda
Benim de eşim 26 yaşında ben 22 canım bi kızım var 2.hamileyim
19 yalvar canm eşim 37 ben 19 :))
ben 18 esim 31 :)
Ben 27 sevdiceğim ❤ 35 yaşında ben ona göre daha hareketliyim canım kocam uyum sağlamaktan başka bişey yapamıyor :)
4 yas var canim iyiyiz cok sukur biraz siniri var alttan alan ben olurum ama hakliysam oda gelir ozur diler gonlumu alir cocuklastigimiz zaamnalrda olur dunyanin en buyuk derdi bizdeymis gibi ciddi ciddi sohbetlerimiz de :) seviyorum esimi birde uc aylik oglusumuz var cikirdek aileyiz mutluyuz :D
Ben 23 eşim 33 yaşında 1 buçuk yıllık evliyiz inşallah bu ay içinde bebegimi kucagima alacagim♡
ben 23_eşim 24 ama tam bi yas yok aramzda ay frki var:) iki senelik evlyz tek ve son bir kızımız var
7 ay canim :)
Benim eşimle aramda 4 yaş var ben 22 yaşındayım eşim 26 yaşında :) 1 buçuk yıllık evliyiz 3.5 aylık bi kızımız var. İkimizde çok konuşmayı sevmeyiz iyi anlaşıyoruz çok şükür. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin. Çok seviyorum eşimi :)
ben 23 esim 29 canimm gayette guzel anlasioruz.. oturur saatlerce muhabbet ederiz herseyini en ufak sikintisini dahi anlatir tek sorunumuz cok cabuk sinirlenmesi onuda yavas yavas yenioruz ins :) amma disari sinirlendiginde ve ben bunu biliosam yuzumu asarim uzuldugumu gorunce hemen ben sana kizmadim die gonlumu alir :)
13 yas var ben 20 esim 33 zamnla anlasiliyoruz deli dolulugum elden giderekten ...
ikimiz de 24 yaşındayız ben 2 ay büyüğüm :)
Ikimizde 25 aramızda 4 ay var canım :))
Ben 24 eşim 28 yaşında :) 2 bucuk yıldır evliyiz 29 haftadayız kızımızı bekliyoruz :)
Bizim 5 yaş var canım.Ben 20 yaşındayım eşim 25 yaşında. Ters yönlerimiz biraz fazla. Ama anlaşabiliyoruz diyebilirim :)).
Ben 24 yaşındayım esimde 27 yaşında severek evlendik14 haziranda 7 yilimiza girecek inşallah cok da uyum sağlarız birbirimize ikimizde 'deki doluyuz 3 cocuguma hamileyim canım:))
Bizim 8 yas var aramzda Allaha sukur cok şen şakrak bi ciftiz :Dd
Ben 18 eşim 23 ikimiz de deli doluyuz gencizğğ :D
2 bucuk yildir evliyim cocugum yok. Aramizda 3 yas var bn 21 esim 24 cok iyi anlasiriz
7 bucuk yas canim
409,186 soru
12,298,186 cevap
38,380 kullanıcı