Selam hanimlar, benim gibi evin tüm sorumluluklari uzerinde olan var mi? Para konusunda nasil bir yol izliyorsunuz. Benim durumum söyle, yaklasik 1,5 ay once tasinma durumu oldu nakliye, ev kiralama, emlakci payi, depozito hep benim kendi paramdan cikti. Tasinmadan oncede durum ayniydi . Kira araba kredi ev masraflari cocuk masraflari yine bendeydi.
Kartları doldurmuş belki taksit yapıyor belki faiz ödüyor ne yaptigi belli değilse sıkıntı var. Ekonomi yometiminden herkes anlamıyor maalesef. Bizde tüm ödemeler eşimde market faturalar kredi kartlari hersey. Ben sadece nakitimden bu ay 2 3 kez yemek aldım ve hastaneye ödeme yaptım bu kadar. Bu gün maaş yattı bende eşime destek olsun diye 2500 attım gönlümden bu kadar koptu
Bence bir ortak hesap çözer bunları her şeyi sen üstlenemezsin ve sorunun cevabı bence evlilikte senin benim olmalı ama ne zaman iki tarafta çalışıyorsa masraflar hep birinden gidiyorsa veya bir taraf tutumlu iken diğer taraf har vurup harman savuruyorsa ben en başta o birliği kurmadım eşim borsa da bir servet batırdı şimdi maaşını yine o harcıyor ama ben görüyorum evi o geçindiriyor evin kredisi çocuğun bakıcı parası bende yemek malzemelerini çocuklukla o alıyor temizliği ben kendimizce bir düzen tutturduk bence en kısa sürede bu sorunu konuş hallet. Ben bir tek ek dersi kafama göre harcıyorum
Ben calismiyorum ama şöyle esimin maasi bana yatiyor. Yatmasada hepsini bana atiyor. Ben fatura kira kredi market herseyi harciyorum. Esim kredi kartindan benzin ve sigara alir sadece. Arada der su kadar karta at diye bende atarim. Gerisi butun harcamalar bende. Kalanida kenara atarim. Ben hayatta ekonomiyi elden birakamam
1,489,691 soru
24,347,597 cevap
346,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın