0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (467 puan) tarafından
Kızlar oglumun öğlen 1 defa uykusu var gun icerisinde sabah çok erken uyanıyor gece kalkıyor beni gündüzde çok yoruyor o uyuduğu zaman gündüz bende uyumak istiyorum uykusuzluk başım ağrıyor artık alışkanlık mı oldu bilmiyorum bunu nasıl asarım birsuru iş beni bekliyor

11 Cevaplar

0 oy
(11,716 puan) tarafından

Aşma uyu kız :D bende iki tane var biri uyusa biri uyumaz vallahi uyusam diye bakıyorum iş beklesin nolcak 

(467 puan) tarafından
Huzursuzoluyorum boylede
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Bende oğlum uyanıkken iş yapasım geliyor oğlum uyuyunca uykum geliyor anlamadım valla 1 yaşında sürekli oyun oynamak istiyor bazen hiç işte yapmıyorum eşim gelince veriyom ona iş yapıyorum yada uyuyorum eşim ilgileniyor bu bebeler hiç yorulmak bilmiyor valla 
0 oy
tarafından
Yoo aşma bende kızımla beraber uyuyup uyanıyorum 
0 oy
(62 puan) tarafından
Ben hiç uyuyamadım valla lohusalığımda bile aman uyusunda uyuyayım diye bakamadım yalnız büyüttüm evimin yemeğini temizliğini ancak yetiştiriyodum haladaha aynı adla uyudumu uyuuyamam bu seferde benim uykum gelmiyo gece uyutsada uyutmasada ama akşam en geç 9 dedimi uyku bastırıyo
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Amaaaan iş beklesin iş hep var bugün uyumayip iş yapsan yarın gene iş var o yüzden bırak uyu kız nolcak 
0 oy
(14,087 puan) tarafından

Keşke bende uyusam beni durtuyorlar illa kalk işle diye  :)

0 oy
(5,202 puan) tarafından
Valla bende çocuk uyusun da işlerimi bitireyim diye bekliyorum 
0 oy
tarafından
İkisi aynı anda çok nadir uyudukları için uyku aklıma bile gelmiyor ☺️
0 oy
(529 puan) tarafından
Benim oğlum 4 yaşına girecek bende uyumak istiyorum. 
0 oy
(3,185 puan) tarafından
Şuan. Beşik salliyorm gecede uykusuzum büyük oğlum inat etti uyumuyor uyumayinca bana sarıyor bırakmıyor ben yatayım anne su anne çiş diye deli ediyor 
0 oy
(3,874 puan) tarafından
Gece uyutmuyosa gündüz uyumassan nasıl bakcan gece yada sabah tam 1.5 sene gece uyumadı sabah 6 uyurdu bende onla uyurdum öğlen 3 te kalkardikk dışarı bile cikcak zmnim olmazdı .gerçi hala uyku problemi var

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 222 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 423 göst.
3 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miglena (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu

413,465 soru

12,447,685 cevap

46,203 kullanıcı

Kategoriler

...