Kızlar gerçekten sabahtan beri ateş püsküruyorum herkese ama çok kızgın üzgünüm. Sabah eşim işten geldi pazar market bize uzak diye beni arabayla götürdü sonra gelip yatarım dedi. Neyse pazarımızi yaptık markete girdik kayın baba aradı o da pazara gelmiş buluştuk bir yerde. Sonra ben başka bir markete girdim birsey almak için onlar da arabaya doğru gittiler. İşim bitti çıktım arıyorum arıyorum açmıyorlar ortada yoklar bir geldiler ki oğlumun ipek saçlarını pamuk saçlarını 1 numaraya vurmuş berbere sokmuşlar çocuk ağlamaktan mahvolmuş çıldırdım arabada bağırdım çağırdım bayağı. Eşim babam zorla soktu dedi ama müdahale etmemesine sinirlendim babasına ayrı sinirlendim ama gerçekten o kadar üzüldüm ki yazın öyle yapmıştık ama sık sık banyo yapıyordu ona rağmen 4 5 ayda anca uzadı ben güzel bir traş yaparız diyordum bu sefer. Şu an yazarken yine ağlıyorum bak sinirden. Ya bir insan neden danışmadan öyle bir şey yapar çocuğun kellesi görünüyor baktıkça ağlayasım geliyor. Ne güzel saliniykrdu oynarken koşarken. Uzun oldu kusura bakmayın ama çok sinirliyim içimi döktüm