0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar temel ihtiyaç haricinde evde keyfi fuzuli bişey yok bir yemei takımı fincanlari birde eski bir fincan takımı birde urfadan bakırli set almıştık o var ama şimdi bakıyorum ne fiyatlar Uygun nede onlara yet açma isteği var sunumcu değilim olanlar kendi isteği beni ilgilendirmez ama benim gibi az eşya olupta memnun olan varmı???

Bakıyorum da herkes baya alıyor ben mi anormalim heves var gibi süzgeç aldım büyük evde küçük vardı leğen tipinde eve getirince ne gerek vardi evdeki işimi görürdu dedim

28 Cevaplar

+2 oy
(8,937 puan) tarafından
Bende nefret ederim fazla eşyadan neymiş misafir yemek takimiymis ne gerek var neden benim ailem o tabaklardan yiyemiyor misafir odası ne gerek var ayda yılda Bi gelen misafir için neden ben evimde çocuğuma hazırlayacağım odadan vazgeceyim vitrin vs benim evim müze mi neden kullanmayacagim eşyaları sergileyeyeyim fazla eşya gereksiz ve fuzuli masraf elime geçen fazla şeyi fırlatır atarım ilerde lazım olur demem lazım olursa o zaman alırım istifcilik gibi geliyor bana az eşyaya hem ev ferah oluyor hem temizliği az hemde bakınca insanin içi aciliyor
-Reklam-
0 oy
(8,969 puan) tarafından
Benim evimde o kadar az eşya var ki. Mutfağım çok büyük çok dolabım var. Ama az esyam var. Temizliğim kolay olur. Gereksiz her yeri tabak çanak doldurmayı hiç sevmiyorum.
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Ben az eşya seviyorum az olsun ama güzel olsun 
0 oy
(9,634 puan) tarafından

Benim yemek masam konsolum vitrinim çeşit çeşit fincanım yok çok mutluyum çocuklara alan açılıyor ve mutfakta kalabalığı sevmiyorum ne zaman ki kırılır o zaman alırım yenisini kahve değil mi bu o bardakta da içilir bu bardakta da çeşit çeşit almaya gerek duymuyorum :D sunumculara sözüm yok herkesin kendi zevki 

0 oy
(11,347 puan) tarafından

Yemek masam yok mutfak masam yok sandalyem hiç yok tv üniter yok yerine konsol kullanıyorum mutfak eşyam da gerektiği kadar sunumluk benim hoşuma gidiyor ama almıyorum hem kullanmami gerektirecek durum olmuyor hem de yerim yok bi akıllı sehpa var o bile gözüme fazla geliyor onun dışında moda olan hiç bi elektronik eşya yok mikrodalga dahil hiç de yokluğunu hissetmiyorum  :)

0 oy
(4,686 puan) tarafından
Ben çok kalabalığım çok severdim eşyayı depremden sonra çok değiştim almam kolay kolay bişey ihtiyacım olanı almaya başladım adamların bir sürü eşyası evi arabası gitti noldu bi canları kaldi o kadar da önemli değilmiş şimdi bakıyorum da 
0 oy
(2,843 puan) tarafından

Az eşya ile mutlu olmak isteyip çok eşyasının hiç birinden vazgeçemeyen ben:)

(1,965 puan) tarafından
Sen bensin ya bende az eşya seviyorum diyip, ev mıh gibi dolu almaktan ,temizliğinden bıktım, ama yeni olduğu için hiç birine kıyıp ne birine verebiliyorum ne satabilirim kıyamıyorum ,seviyorum da kullanmayi  sunum yapmayı vs. ama her temizlikde de çok eşyadan söyleniyorum :)
(2,843 puan) tarafından
Aynen öyle tamda anlattığın gibiyim malım kıymetli benimde öyle kıyamıyorum:)  az eşya az insan hep daha iyidir ama biz çoklu başlamışız:)
0 oy
(5,184 puan) tarafından

Bende öyleyim ya evde bişey eksilmeden kırılmadan almiyorm

En son evde iki bardak kalınca aldım su bardağı dümdüz şekilsiz :D

Şimdi iki üç tane çay kaşığın kaldı onu Alicam inşallah :D

0 oy
(2,907 puan) tarafından
Cok eşyayı hiç sevmem, sadelikten yanayım her zaman. 6 kişilik kahvaltı takımım, 12 kişilik yemek takımım var. 12 tane kupam var. 6 kişilik türk kahvesi fincanım var biz genelde türk kahvesi içmeyiz çünkü. Fazla bile geliyor. Kendi kullanmadığım hiçbirşeyi misafir için dolaba kaldırmam mesela. Kendime aldım onları, başkalarına değil. Süs eşyası çok azdır evimde. Evim de büyük değil. Öyle 150 180 m2 evler kalabalık olunmadığı sürece çok anlamsız ve saçma geliyor bana. Ama eşyalarımı da değiştirmeyi severim (mutfak için söylüyorum) Çok almam ama aldıklarımı da 5 10 yıl canı çıkana kadar kullanmam. Değiştiririm.
0 oy
(3,889 puan) tarafından
Benım de öyle az çk da memnunum da gelen gıden olunca bı eksık çıkıyor mutlaka
0 oy
(11,082 puan) tarafından
Az eşya çok huzur. Gereksiz eşya almam ona rağmen sığmıyoruz eve. Bak gereksiz diyebileceğim bi tek waffle makinesi var evde, o da evlenmeden önce daha ev düzeni falan bilmezken eşime söz verdirmiştim o yüzden var :) 
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Ceyizimde ne varsa o var daha 2.5 yıllik evliyiz daha hic birsey almadık hatta annem sana airfrey alayım mi dedi aman ne gerek var dedim ama fincan takimım cay bardagim coktu benim ceyizime cok almisim calisirken parami ev esyasına yatirmistım :)
0 oy
tarafından
Zamanında aldım da aldım mutfak eşyası sığdıramıyorm ama onun dışında çok eşyam yok genel evdeki eşyalarım az 
0 oy
(13,887 puan) tarafından

Benim de cesit çeşit fincanım yok 2 takım var onuda 4 senedir kullanırım ama tabak çanak almaya çalışırım gelenim gidenim olur o yuzd3n bazen yetmiyor bile :)

0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hiç hevesim olmadı kaşık çanak işine çeyizim de de her takımım bir misafir bir de gündelik dısında fazlalık yok kahve fincan seti iki tane 6'lı var bana yetiyo  dümdüz borcama ihtıyac harıcınde 350₺ vermem o parayla kitap alır okurum :) 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Istanbuldan antalyaya tasinirken attigim esyalar bir oda dolusu gelirdi galiba. Biraz hafifledim az esya iyidir
0 oy
tarafından
Evimde hiç gereksiz birsey yok sadece kaynananin eşyaları var onlar kutuda köşede durmuş sus ıvır zıvır yok 
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Eskiden çok ilgimi çekerdi böyle şeyler ta ki taşınana kadar 3 sene önce başka eve taşındım o gün bugündür 3 senedir sadeleşmeye çalışıyorum artık ilgimi çekmiyor ama hala eşyam çok ona göre hala azaltmaya çalışıyorum

Az eşya çok huzur bir kere kendine iş çıkarmış oluyorsun çok fazla eşyayla bunu anladım
0 oy
(3,328 puan) tarafından
Valla esya kullanmak icindir bacim. Suslu takim olunca yedigin daha mi lezzetli oluyor bence hayir. Cok esya yüktür bana göre. Annem 3 tane 12 li yemek takimi almış çeyize. Ben 2 yil konsoldakini paketleyip kaldirdim. Bide temizlikte onla ugrasiyordum. Kahvalti takımıni da kaldirdim. 2 tane yemek takimi işimi görüyor. Tek takindim nevresim onu da cok yikadigimdan eskiyor. Denk gelirse diktiriyorum yatagima göre öyle yani
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bende az eşya seviyorum gereksiz birşey alman ne eşya ne elbise 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 744 göst.
0 oy
7 cevap 139 göst.
13 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kehriban (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
3 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eminenur (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde My Rose (393 puan) tarafından soruldu

380,711 soru

11,398,743 cevap

34,923 kullanıcı

...