+1 oy
648 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde tarafından

İyi akşamlar kizlar.

Sizde az eşya çok huzur rahatlığı sevenlerden misiniz ?

Yoksa evi dolu dolu süs eşyası bir sürü şey ile boş köşe bırakmayanlardan misiniz ? :D

Ben az eşya severim ayağıma elime bişey takilmasin Kuru koltuk masa olsun yeter mutfakta bile tezgah genelde bomboş severim siz nasılsınız ?

Bir sürü şeyi atmayı planlıyorum çok eşya çok iş :(

19 Cevaplar

+1 oy
(4,079 puan) tarafından

Az esya cok huzur evımde duzgun süs obje yok şimdi kalk tasın desen ev yarım gunde toplanır o derece az 🤣

tarafından

En güzeli bende o kafadayim süs falan olmaz ama tasinacagim ya mutfak için çoğu şeyi aticm gibi geliyor herşeyden bir çift yeter :D 

Toplayan kadar öldüm :)

-Reklam-
0 oy
(3,636 puan) tarafından

Benim ceyizimden bir sürü esyam var herkes birşey almış sağolsunlar. Şuan bana çok yük geliyor hepsi ama atmaya da kıyamıyorum. Eşimde attirmaz zaten. Bir köy evi vs olsa bir ev daha çıkar benim evden. 

tarafından

Maşallah :)

İyi yere gidecegini bilsen dagitsan iyi olurdu kurtulurdun fazla eşyadan için sıkılıyor benim ya 

(3,636 puan) tarafından

Benimde çok bunalıyor bazen yemin ederim şu eski bir film var bilir misin şemsiye de keramet olduğuna inanıp otobüsten herşeyi atıyorlar yetişmek için aynı o otobüstekiler gibi her şeyi atasım geliyor camlardan😄

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Tabaklarim ve bardaklarim dışında kırılabilecek hiç bir şey yok elimden gelse herifi bile koyacam kapının önüne öyle bi sadelik aşkı 

tarafından

Ahahah o galiba hepimizde var :D bizim kapıdaki konteyner boş ondan aşağısı almaz gibi herifleri :D

0 oy
tarafından

Ben ikisideyim kaba esya sevmem kayinbabam zamaninda israr kiyamet aldi gumuslugu esim tv unitesi dedi tutturda koca bi duvari kapliyolar salonumu hic sevmiyorum bu yuzden orta sehpam baktim cok yer kapliyo indirdim siginaya giyilmeyen kiyafet hic tutmam direk gonderirim evden vs vs ama sus esyasi da olsun be ufak tefek dekorafit seyler hosuma gidiyo benimde 

tarafından

Yani şöyle ben koltuk masa kadınıyım :) :D

Ama bende duvarda iki süs işte mesela mutfak rafında balkabağı :) yada işte banyoda asılan sus sabunları severim ama mesela eskiden vitrin vardiya üstlerini doldururlar di elin çarpmaya korkarsın bişey kirilicak diye o şekil sevmiyorum evin girişinden tut odalara her yer envai çeşitle dolu onu sevmiyorum tek tük severim ama eve değişik hava veren :) 

Fazla elbiseleri asla tutmam ihtiyacı olana veririm.

Yani elim carpmasin havada yada bir yere asılı olursa sorun olmuyor :)

tarafından

Ama mutfak masasinin uzerinde soyle bi limon ağacı olsa fena mi olur ya da kosede bi baharatlik ya da yagdanlik falan banyoda dekoratif kucuk seyler falan filan guzel degil mi ama nedir o tezgah arkasi tahtalar biblolar elinin onunde kalabalik banyo da havluluk sus icin konuluyo hic kullanilmiyo ve elinin altinda yer kapliyo gereksiz 

tarafından

Ya tabiki böyle değişik otantik az ama güzel parça güzel oluyor :) limon ağacı güzel fikir bende markette süs ufak çok tatlıydı balkabağı görünce aldım koydum mesela üst rafinada lavanta çiçeği vardı onu koydum o raflar yuksek eşya almaya zor olur diye bende gözüme hoş geleni koydum :)

Aynen öyle mutfakta iğne atsan yere düşmeyecek şekilde dolduruyorlar bunaliyorum sessizce :D :) banyim zaten tamamen boş sadece kokulu sabunların vardı renkli çok tatlı astım onları yıkarken çok rahatlıyorum hemen bitiyor :)

tarafından

Oh en guzeli sen benim kafadasin 🤭

0 oy
(26,402 puan) tarafından

Mutfak tezgahımı ararsan linç yerim ama süs eşyası çok sevmem o yüzden az eşya çok huzur 

tarafından

Mutfak tezgahına bekarken daha takintiliydim üstünde tek şey bırakmazdim annem kaldırma kızım kullanıyorum kızım diye ikna etmeye çalışırdı :)

Ben evlendim kurtuldu bu eşya takintimdan :)

Şimdi kendi evimdede 4 yıl eziyet ettim kendime simi tezgahta su damacanasi birde kesme tahtası ketil airfrayer onuda zorla kabul ettim duruyor :D 

(26,402 puan) tarafından

Benim yağlıklar var sıvı sabunluklar var bir de bulaşıklık var. Bulaşıklığa çözüm bulamadım ama önceden çay kavanozu ve çöp kovası vardı 

tarafından

Bulasiklik oluyor o boş olsun yeter :) yagligada sonradan alıştım dursa ne olucak diye diye yedim kendimi :D 

Çöp kutusu koyamam çay kavanozu dolapta tek sefer içiyoruz ama süreklidir içsek dolapta dururdu :)

(26,402 puan) tarafından

Biz çok içiyoruz biz dediğim ben yani çöpü kaldırdım şükür ama bulaşıklık boş değil maalesef :( hemen kaldıramıyorum 

0 oy
(28,643 puan) tarafından

Ben çok eşya seviyorum ya😍

tarafından

Çok eşya çok iş ama :( :)

(28,643 puan) tarafından

Olsun güzel duruyo ama 😁😁

0 oy
(483 puan) tarafından

Bu temizlikte bir ton eşya atacakmış gibi duruyor bakalım zjsj

tarafından

Senmi :D

0 oy
(434 puan) tarafından

Az esya cok huzur aşırı sadeleştım halen sadelesiyom

tarafından

Aynen az eşya az ev işi çok kendinle ilgilenme :)

0 oy
(1,303 puan) tarafından

İstanbul da oturuken vitrin masa takımım vatdi ne gereksiz mis diyorum şuan bardakları diz ay bi sil ama kullanma şuan yok mesela yemek eksikleri çok gemedendaha rahat az eşya yani işini görsün tamamdır 

Bendeki sıkıntı eğer kullanılacak gibiyse atamiyorum bazen eteklerin var 15 yıl önce alınmış hala duruyo buraya gelmeden verdim yani düşün olmuyo ama duruyo çok sacmaymis

tarafından

Yok etek tarzı belki bir gün giyerim olur gibisinden benimde var atmaya kiyamadimlarim :)ben çok dolu dolap sevmem çok dolu banyo sevmem mutfak sevmem hani az temizliği rahat şeyleri severim.

(1,303 puan) tarafından

Şuan öyle işte başka şehirden geldiğimiz için temel şeyleri tek getirdik çok daha rahat yani kullanış olsun temizlik olsun sus eşyası İst doluydu şuan diyorum ne bosemek yemişim onlara

0 oy
(6,281 puan) tarafından

Süs eşyası yok denecek kadar az evimde . Çok süs eşyası olan evde oturamam ya rahat edemem Batar ev 

tarafından

Ya zaten elim kolum çarpar diye stres yaparım ben :D

0 oy
(913 puan) tarafından

Bende yeni yeni sadelesiyorum evlenirken çeyizimde çok şey vardi sağolsun eşimin tarafı da benim tarafimda bir sürü şey koymuşlar atsam kıyamam yani yastık yorgan vs var n'olacak onlar bilmiyorum kaba esyam yok ama bi koltuk bı masa bı konsol gayet yetiyor. Ben de mutfak eşyalarını çok severim bardak tabak vs cam eşya aldıkca alasim gelir şuan kendimi o yönden sadeleştirmeye çalışıyorum bakalım :)

tarafından

Ya işte bu zincir marketler bizi bitirdi :D mutfak eşyaları konusunda.

Birde alıyorsun alırken çok güzel sonra bir bakıyorsun gözünde siradanlasmis :D :)

0 oy
(5,018 puan) tarafından

Bende az eşya severim az öz gereksiz aksesuardan koltuk üzerinde ki çok fazla yastiktan nefret ederim temizlik açısından da çok zor geliyor

tarafından

Zaten en büyük kriter temizliğin rahatlığı benim için minder iki koltukta 4 adet şimdi tek koltukta bir dağda Bir solda olmazsa onuda takarım ben eksik diye gözüme takılır :D

0 oy
(8,941 puan) tarafından

evde kalabalık olunca cinnet geçirecek gibi oluyorum 

tarafından

İşte o ben :D bu sebeple eşya azaltıp zincir marketlere daha az reyon gezmeye başladım asla ev dekorasyon işlerine girmiyorum :D

0 oy
(15,224 puan) tarafından

İyi akşamlar 

Hiç sevmiyorum kalabalık ne kadar az o kadar ferah

0 oy
(5,898 puan) tarafından

Ben çok eşya sevmem. Misafir odam kalabalık biraz oda çeyizden kalma kimsenin gönlü kırılmasın diye almıştım hiç tarzım da değil. 

0 oy
(434 puan) tarafından

Dun ıaıö vardı detaylıca yaşamadım evden cok esya cıkarttım 

Bi ünite bı orta sehba neler neler 3 torba elbise 2 valiz nevresım

Bebek beşik  ıck besıkler pusetler 

Oyuncaklar torba torba korıdor tüm doldu vallaha aşırı rahatladım inan ki artık mıs  oldu şimdi 

Çocuk odaso yatak dolap bı akülü araba 

ders masası

Oturma Odası koltuk hâli 

Salon koltuklar hâli masa sandalye mutfak ta öyle mıs  gibi 

Ikı tane sofra altlığı var bı çaydanlık bir yemek takımı heö misafire hem bana baska yok 

0 oy
(164,060 puan) tarafından

7,8 yildir bu sekildeyim muugggg🤌

0 oy
(2,427 puan) tarafından

Az eşya tabiki çok eşyada ruhum daralıyor az öz ergonomik eşya her zaman tercihimdir

0 oy
(2,309 puan) tarafından

Kesinlikle az eşya çok huzur. 

Evimde varsın 2-3 süs eşyası vardır. Çok esyam da yok. O yüzden evim hep toplu durur bu da benim hoşuma gider.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 570 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Es25 (4,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
+1 oy
4 cevap 211 göst.
+2 oy
25 cevap 741 göst.

Kategoriler

1,492,874 soru