0 oy
452 göst.
Aile kategorisinde (199 puan) tarafından
Bebeğim 10 aylık oldu.Cok şükür ufak tefek yürüyo .Evimiz sobalı.Bir odada yiyip oturup uyuyoruz.Diger odalar çok soğuk mutfakta dahil asla ısınmıyo soba yaksakta.Bebegim arada bir sobaya yaklaşıyor bende korkuyorum odada tek bırakamıyorum mutfaga götürüyorum ama yerler soğuk olduğu için hasta olur diye de korkuyorum.Hiç bişeye yetişemiyorum gibi geliyor.Hersey alelacele .Ya eskiden nasıl yapiyolarmis, her işe nasıl yetişiyolarmis bilmiyorum.Kendime de bakamaz oldum iyice yetersiz hissetmeye başladım.

25 Cevaplar

0 oy
(2,529 puan) tarafından
Yetişemiyorum üstelik çocuklarda büyük hasta olup duruyirum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim sabah 9da geldi 2ye kadar yattı yemek yedik ben uyumaya çıktım aksam 6ya kdr tekrar o uyudu şimdi gece işe gitcek eş destegi oldumu hiç bir sey zor gelmiyor gözüme 
0 oy
(790 puan) tarafından
Tek oda soba cok.tehlikeli bakan da yoksa etrafina korumalik yaptir allah kolaylik versin oldgu kadar bu donemker de gecer ccuk onemli olan
0 oy
(361 puan) tarafından
Yetişemiyorum. Ama kafamada takmıyorum. Bir ara çok takardım naısl yetişecek bilmem ne strese girerdim. Baktım kendime yapıyorum aman dedim olur hepsi zamanla ne takıyorum. Vaktim yettiği sürece yapmaya çalışıyorum benimde bebeğim 14 aylık ve ayrıca çalışıyorum 
0 oy
(51,052 puan) tarafından
aman dikkat et yanmasindan iyidir evin tozlu olmasi 

eskiden bir evde oturuyorlarmis dede babanne cocugu severken gelinler is yapıyormuş 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 367 göst.
0 oy
17 cevap 477 göst.
17 Şubat 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 919 göst.
2 Şubat 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 316 göst.
2 Ocak 2021 Aile kategorisinde Syma (739 puan) tarafından soruldu