4 artı 1 ev bahçe 3 çocuk 11,7,ve 1 yaşında çocuklar hepsi elime bakıyor temizlik herşey bende misafiri saymıyorum bile düşün yine de şükret
Ona bakarsan ben hep yanlızım bak şimdi Bende 3 tane çocuk var Birisi 5 birisi 1,5 birisi de 3 aylık sabahtan akşama kadar 3 aylık olan bebekte ilgileniyorum Ben artık gazı yok zannediyordum Ama ciddi anlamda gaz devam ediyor sabah kalkıyorum çocukların ikisine kahvaltı hazırlıyorum o sırada en küçüğü uyuyor onlar kahvaltısını yapınca ben de Ekmeğin arasına bir şeyler koyup yiyorum çay içiyorum ben kahvaltı yaptıktan sonra uyanıyor Ondan sonra hiç susmuyor gündüz neredeyse hemen hemen hiç iş yapamıyorum öğlende çocuklara yine bişeyler hazırlıyorum yarım yamalak eşim akşam çocuklara bakıyor ya da uyudukları zaman yapıyorum yapabildiğimi Yapıyorum yapamadığım çoğu kalıyor bazen yemek bile yiyemiyorum yemek dahi yapamıyorum kolay kolay şu anda kucağımda emiyor Ama kucağımdan koymaya çalıştım zaman beşiği hemen ağlıyor Yapacak bir şey yok elbet büyüyecek
Benim kaynanam yok görümcem yok annem uzak ve asla bırakmam yani bakmaz da kardeşim var küçük kimsem yok nerdeyse ben napıyım hep oğlumu bırakıp eşimle gideceğim bir zaman istedim hiç olmadı hayırlısı
Zor yetisiyorummmm
1,492,988 soru
24,394,385 cevap
349,593 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın