0 oy
309 göst.
Aile kategorisinde (726 puan) tarafından
ben bir senelik evliyim uc aylik kizim var. bekarken çalıştığım icin ev işi yapmaya pek vaktim olmazdi şu an mecbur ben yapıyorum ama elim cok agir bulaşıkları yikamam toplamam bile bı saat sürüyor. bu sebepten temizlik yaomaktan sogudum resmen esim evdeyken silio supurmeyi yapmaya calisiyorum o yokken vebekten dolayi yetişemiyorum esimd pasaklısin diyo sinirim bozuluyor. siz nasim yetiştiriyosunu, bebekle temizligi. temizlikre nasıl daha pratik olabilirim fikri olan varmı.

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Akşamdan yap canım bide bulaşık biriktirme yediğini topla hemen
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Vallahi ben gündüz ayri aksam ayri yapıyorum.  Bolum bölüm.  Başka türlü yetisemiyorum
0 oy
tarafından
7/24 koşturarak diller dışarda su içmeye vakit olmuyor bazen 
0 oy
tarafından
Benimde üç aylik kızım var aksam eşim yanında durur bulaşıkları hallederim hemen çamaşırım varsa sererim heryeri toplarim sabah oluncada hemen kahvaltımı yapar kızımı uyutunca sabah bulaştığını hallederim evlere süpürge tutarım çamaşırları katlarım sonra kızım uyanır karnını doyuruyorum oynarım onunla akşama yakında yemek yaparim yine o uyurken sonra eşim gelir 
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Uyudukça yapmaya çalışıyorum kalanını da  eşim gelince yapıyorum
0 oy
(1,347 puan) tarafından

Benim elim çabuktur zaten işim temizlik benim çalışıyorum da ev temizliğini çocuk kaynanamdayken yapıyorum o bakıyor ben yapıyorum zaten birlik oturuyoruz eşimde burda değil ki olduğunda  da ben temizlik yaparken bana der sen bu işi biliyorsun :D sende çocuk uyuduğu zamanlarda yap canım 

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kızım sorunlu bı bebek olmadığı için normal temizliğini yapiyorum
0 oy
(122,990 puan) tarafından
Gece yapiyom ben 2 tabaksada hemen yikarim nefret ederim bulaşik birikmesimden
0 oy
(4,103 puan) tarafından
şôyle sylym 4 tane çocuğum Var en büyüğü 4 yasnda 11 aylk küçük bide hmlym herseymj yemeğe kadar yetşyor
0 oy
(4,958 puan) tarafından

Yetişemiyorum ki :D hergun biyeri temizlemeye çalışıyorum olduğu kadar valla. Haaa eşime gelince bana pasaklı derse de hiç acımam kürekle vururum ağzına. Yapıyorsa kendi yapsın yapmıyorsa kapasın çenesini.

0 oy
tarafından
Uyuduğu zaman yap canım. Ben beşiğe koyuyorum hemen bir sallıyorum gidip diğer isleri yapıp hemen geri geliyorum zamanla alisirosn hızlı olmaya o yapıyla alkali 
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Elinin alismasi lazım benim de elim hiç alışık değil sabahtan yapacağın işlerin planını kur ben giriş yoksa önünde yığın gibi durur
0 oy
tarafından
Zamanla motora bağlıyor insan 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 388 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 914 göst.
2 Şubat 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 450 göst.