0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (1,400 puan) tarafından
Bir kaç isim var küçük çocuğumu uyutup başlamam lazım benimki yarın evde şuan işte gelmeden bitirmek istiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(4,357 puan) tarafından
Belli bir sıraya koyarım planli şekilde daha çabuk bitiyor
(1,400 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(868 puan) tarafından
Belli bir sıra derken nasıl mesela biraz bahseder misin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aç bir müzik Kulağina tak kulaklığı son ses hemen bitirirsin ☺
(1,400 puan) tarafından
Minnak uyumuyor ki biri 3 yaşında biri 1 :) uyusa hemen basliycam canım teşekkür ederim
0 oy
(9,100 puan) tarafından
Süpür hemen bütün evi. Halıları topla. Peşine Vileda. Hemen toz al. Hop bitti.
(1,400 puan) tarafından
Ay bı kolay geldi gözüme benim minnak 1 yaşında peşimden ayrilmiyo diğer odalar soğuk uyumuyorda :(
(9,100 puan) tarafından
Kız benim de on aylık ve 28 aylık iki bebeğim var. Bazı günler on aylık olan kucağımda öyle temizlik yemek yapıyorum. Bir başla hemen oluyor emin ol. Haftaici ben de çalışıyorum. Büyük temizliklerimi de haftasonu eşim evdeyken yaparım. Akşam çocuklar uyuduktan sonra sessiz işleri yaparm. Tuvalet banyo yıkayıp mutfak dolaplarıni silmek gibi mesela. İlk baslarda çok yoruluyosun ama bir düzene oturtunca bir de çok kirlenmeden hemen temizlik yapınca sürekli kolay oluyor.
0 oy
(11,011 puan) tarafından

Önce mutfağı toplarım, o biterse her şey biter benim için. Etrafı toplarım, e gece süpürmezsin zaten, toz alıncaksa alırım. Tuvalet banyo yıkarım sonra işler bitmiş olur. Çamaşır katlama işi varsa onu en en en sona bırakırım ben çünkü o bitmek bilmiyor bizde :blink:

(1,400 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim minnak uyumuyor ya doğalgazda açtım bugün ama soğuk yine diğer odalar ilk mutfaktan başlayım uyutup benim sesiz supurge pek ses yapmadan supurmeye çalışıyorum şikayet almadım daha ama inşallah rahatsız olan yoktur of evet var çamaşır bide
(11,011 puan) tarafından
Çamaşıra önce girişirsem bütün işlerim kalıyo benim. Hızlı bitirmek için o sonda. He sessizse süpürürsün daha iyi tabi, soğuk da hareket edince ısınırsın nasılsa :) bismillah de başla :) ben bu işlerin hepsini bi anda yapamıyorum illa dinlene dinlene yaparım. Sen de heba etme kendini, çocuk uyucak illa ki uyanmadan naparsan kâr gözüyle bak olaya
0 oy
(4,859 puan) tarafından
Sırayla gidiyorum ilk mutfak orayı duzeltiyorum sonra supuyorum halıları kaldırıyorum toz alıyorum siliyorum o sırada WC çamaşır suyu döküyorum en son orayı yikiyorum
0 oy
tarafından
Şimdi mi yapacaksın 
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Önce kaba göze batan şeyleri toplarim sonra gerekliyse süpürür m
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bende bekliyorum bakalim 37 günlük oldu kızım uyusunda ortalığı toplicam yarin misafir gelicek oğlum 2 yasinda coktan uyudu sabaha kada uyanmaz kızım aglasa bile ama bakalim ne zaman uyursa artik
0 oy
(632 puan) tarafından
Al eline bir kova etrafta dağınık, başka odaya ait ne varsa onları topla canım ayak altında bir şey kalmasın. Peşinden hızlıca süpür halıları ben kaldırmıyorum valla kenarlarından topluyorum peşinden bir Vileda toz alma bitti gitti. Böyle yazarken kolay tabi de :)

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 426 göst.
7 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mervem (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 716 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Annecımm (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 208 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Melekov (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,148 soru