Şimdi eşimin herşeyini bilirim telefonu açıktır herşeyi mailleri instagrami facebook whatsabi hepte bakarım incelerim. Ama 3 gün önce insgramda beğenileri baktım bir kızım hatta kadının diyim resimlerini videolarını beğenmiş ekli de değil. Ortak arkadaş falan da yok hadi reeslte çıktı beğendi desem 1 2 tane değil hepsini beğenmiş. Bende adının ismiyle sordum bu kim diye oda bilmiyorum tanımıyorum falan dedi ben eşime sorduktan sonra kadının hesabı gizlenmiş yani profili acıktı. Sonra ben eşime yine sordum ben kurcaladim diye mi kadın hesabını gizledi falan diye. Oda sen ne saçmalıyorsun tanımıyorum ben sana yanlış yapmam hadi sana yaptım diyelim Allahın karşısına çıkamam bu yüzle falan diye cümleler kullandı. Yapacak olsam bile niye kadının herseyini beğeniyim herseyim ortada gizlim saklim yok. Ben senden başka hiç kimseyi gözüm görmez falan gibi konuştu ve eşimle bu konuşmadan bir kaç saat sonra kadın geri hesabını açmış. Acaba bir bağlantıları olabilir mi kafayı yiyeceğim ya bana bi akıl verin ne yapabilirim.