0 oy
541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün sabahtan eşimle tartışmıştık işten geldi yemek yedi salona geçti Ben de o sırada mutfağı temizledim geldim salonda telefondaydı Konuşalım mı dedim konuşalım dedi ama elinde telefon varken bunu söyledi Ben konuşmaya sorun çözmeye çalışıyorum ama beyefendi bacak bacak üstüne atmış uzanmış telefonda oynayarak sadece evet hayırlı gibi kısa kelimeler kullanıyor çıldırdım resmen defalarca uyardım Bak elindeki telefonu bırak beni dinle dedim ben Senin eşinim bu evde aynı yastığa baş koyuyoruz dedim ne olursa olsun bir şey söylüyorsam beni muhatabın olarak al dedim sırf onunla konuşmayayım diye bana sen üslupsuzsun dedi Çık git dedi konuşma benimle dedi kızlar gerçekten kötü bir şey de demedim sadece benimle konuşması için elindeki telefonu bıraksın diye uyarıda bulundum Ama yok Bana mısın bile demedi sonra inadıma girmeye başladı Benim Manipüle etmeye başladı suçlamaya başladı �nanır mısınız çıldırdım resmen bu sefer ben dayanamadım küfür ettim hakaret ettim Hatta bir şeyler fırlattım itekledim Hatta

Beni suçlayacaksınız belki ama sabahtan akşama kadar Oğlumuza bakıyorum o kadar yoruluyorum evde yemekti içti temizlikti saysam bitmez zaten akşam geliyorum sadece iki güzel kelime bekliyorum başka bir şey değil bu bana çok görülmemesi lazım Ve bu da benim zoruma gidiyor akşama kadar dört duvar arasında ben onu bekliyorum ma akşam geliyor İki kelime bile etmeye üşeniyor

şimdi diyeceksiniz ki O seninle konuşmuyorsa Sen de onunla konuşma ama öyle olmuyor işte ben evliysem ailemi geçmişimi kurulu bir düzenimi bırakıp onun yanına geldiysem bana bunu yapmaması lazım Ben bunu kendime yediremiyorum iki kelime iki sohbet bana çok görülüyor

Ağlamaktan Perişan oldum resmen ağzıma gelmeyen küfür hakaret kalmadı beni öyle bir raddeye getirdi ki canavara dönüştüm belki cıvıl cıvıl bir insandım ağzımda tek kötü kelime çıkmazdı Beni buna eşim zorladı ama Sabahtandır düşünüyorum Acaba büyüttüm mü kızlar bilmiyorum Bana biri akıl versin

9 Cevaplar

0 oy
(6,307 puan) tarafından
Asla haksız değilsin

Geçen bir video izledim videoda diyor ki sabah diyor İşe gitmeden önce karınızı öpüp seni seviyorum deseniz gün içinde de küçük tatlı bir mesaj atsanız diyor akşam o kadın diyor Bütün yorgunluğunu unutup sizinle ilgilenir ama işte bunu bilmeyen o kadar çok erkek var ki kadının küçük şeylerle mutlu olduğunu anlamayan

Aldatma ve şiddet yoktur ama bunlardan daha beter olan Psikolojik şiddet vardır aslında ve ben buna da karşıyım O yüzden dolayı Aynı Çatı Altında kalınmasına da karşıyım

Çünkü anne baba yan yanayken bile mutluluğu tadamayan her gün bu tür kavgalara maruz kalan çocuklar oluyor
(6,307 puan) tarafından
Hahahahahaha Şeyda sana sormuyorum bile:))
tarafından
Oglum daha çok küçük. Babasına.cok bağlı ona şuan için bu kötülüğü yapamam. Bi gülüşü için kendimi feda ederim. Biraz büyüsün şuan 19 aylik kreş yaşına gelsin ki bende çalışabileym ayaklarımın üstünde durabileym. Cok düşündüm çünkü biraz sabırlı olmam lazim sadexe Allahin izniyle çıkıp gidicem
(6,307 puan) tarafından
Babası sana bu kadar kötü davranırken senin psikolojin yerinde değilken çocuğunu da çok verimli olamazsın bu yüzden diyorum
Umarım eşin anlar senin ne istediğini ve sorunlarınızı çözersiniz Aksi takdirde Evet dediğin gibi çocuğun büyüsün ve daha fazla kendine yazık etme
tarafından
Her şeyim çok çok farkındayım biliyorum ama dediğim gibi biraz dertleşmek istedim Çünkü birini anlatma ihtiyacı duyuyorum zaten Eşim beni insandan saymıyor �ki kelime olsa da beni dinlemiyor benim sıkıntımı kendi derdi sıkıntısı gibi görmüyor umurunda bile değilim ve bu beni mahvediyor Allah'ın izniyle bir oğlum Büyüsün de �nşallah her şey güzel olacak bir mesleğin falan yok ama normal gider bir yerde çalışırım sanki ne olacak herkes öyle
(4,300 puan) tarafından
Alâsı benim evimde biliyosun:)
-Reklam-
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Haklısın evet, peki o ne yapti
tarafından
O da Küfür etti hakaret etti o şekilde karşılık verdi Bitti falan dedi Yarın olsun Sen görürsün dedi Vallahi yarın da oldu Hiçbir şey de olmadı aynı şeyler yani alıştım Ama ben çok yıprandım 22 yaşındayım Size yemin ediyorum sanki 50-60 yaşındayım
(2,652 puan) tarafından
Aynı yastayiz. İlgisizlik zor bir durum. Allah yardımcın olsun
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yani bir insanı cileden cikarirsan olacaklar da hazir olman gerekiyor eşin seni buna itmiş resmen haksiz deilsin asla ama belliki karşında kavgadan anlamayan biri var sicak yaklaş bir dahakine belki tatli dil işe yarar aksi takdirde kavga gürültü ve böyle ters tepmesi hayra alamet değil
tarafından
Sussam olmuyor kırık döksem olmuyor Her yolu denedim İnan ki hep düzelir diyorum ama düzelmiyor Gün geçtikçe daha kötüleşiyor beni anlamaması dinlememesi empati kurmaması Beni çileden çıkartıyor
0 oy
(890 puan) tarafından
Benim de 1 yaşında bebe var ve akşama kadar bunalıyorum. Oturduğum yerde çevrem yok konuşcak dedtleşcek bitek eşim var. Akşam işten geliyor yemek falan yiyoruz diyo rum biraz çocukla ilgilen bende kendimi dinleyeyim bi bakıyorum yürüteçe koymuş. Diyorum ki bende yürüteçe koymayı biliyorum oyun oyna. Yoruldum falan alıyo eline kumanda çekirdek spora başladı akşam 1 saat yok. Diyorum acaba bu çocuğun dünyaya gelmesinde bitek benim mi rolüm oldu kendi kendimemi yaptım. Ben anneysem sende baba değilmisin diyorum ben para getiriyorum görevim bu diyo. Bağırmadım sizin gibi usul usul bekliyorum bakalım ne olcak
tarafından
Aynen öyle Benim eşim de biraz ilgilen diyorum telefonu alıyor eline beraber video izliyorlar Bunu ben de yaparım amaç oyun oynamak biraz vakit geçirmek Yemin ederim o kadar telefona bağlı yapmış ki Gün içerisinde hep telefon istiyor Ödüm Kopuyor birisiyle konuşmaya hemen istiyor telefonu çekiştiriyor senin işin ne diyor eşim çocuğa da sen bak ben çalışıyorum diyor ama onun çocuğu tek ben yapmadım Bu çocuğu
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Çok haklısın çok.. normal seyrinde giden aşk, sevgi ve saygı olan her evlilikte bunlar vardır zaten iki güzel kelime güzel bir bakış içten bir sarılma zor gelmemeli..Ama tam tersi iki kelime bile etmeyen hayata dair herhangi bir paylaşımı olmayan kişiler aslında mutsuz çocuklarda büyütür çünkü bir çocuğun mutlu olması için önce annenin mutlu olması lazım bu da ele bağlı ve tek taraflı çabalamak yetmez iki tarafında bunu istemesi lazım.. kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bir evlilik danışmanı vs gidip uzman desteği almanız şart 
tarafından
3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında oğlum var gerçekten haklısınız ben mutlu olmadığım zaman bu Oğluma da yansıyor çok agresif sinirli oluyorum ve istemeden yani Ama mutlu olduğum zaman Oğlumu da mutlu etmiş oluyorum bunu eşime Defalarca söylüyorum seni mutlu ediyorum diyor Nankörsün diyor ben şimdi Ne yapayım ne diyeyim buna gerçekten kırıp döküyorum olmuyor susuyorum olmuyor çabalıyorum ama farkındayım hep ben çabalıyorum o susmayı tercih ediyor Ben de olayı çözmek istiyorum uzatma taraftarı değilim ama cidden bir gün ben susacağım ama Pir susacağım
(7,456 puan) tarafından
Çok yeni evlisin aslında ama çocuk hızlı olmuş daha evlilik oturmadan.. eşinin çözmeye gönlü yok bu çok açık belli otur son kez konuşuyorum niyetin ne de amacın ne bu şekilde ne kadar gidebiliriz de açık açık tükendiğini söyle gerekirse
tarafından
Gerçekten söyledim Hiç umurunda olmuyor Ben de biraz sabretmeye çalışıyorum oğlum Biraz büyüsün kreş yaşına gelsin En azından ben de çalışabileyim
0 oy
tarafından
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim eşim de öyle sohbet nedir bilmez ağzından kerpetenle laf alırım. Ben çok mutlu neşeli biriydim şimdi karamsar sürekli içine kapanık modu düşük bir insana dönüştüm. Keşke evlenmeseydim diyorum. Ve tüm bunların birikmesi sebebiyle bir çok kez patlama yaşadım ona karşı itekledim bağırdım çağırdım küfürler hakaretler ettim. İnsanın gırtlağına kadar gelince kendine hakim olamıyor bazıları hak ediyor cidden 
tarafından
Gerçekten ben de aynı Bence cıvıl cıvıl bir insandım mutsuz olduğumu hatırlamam bile Gülen bir insandım gezip Tozan gezmeyi Seven Ama beni öyle bir hale getirdi ki evlendiğime bin pişman oldum kapıya adım atmak bile istemiyorum İçimden gelmiyor kimseyle görüşmek istemiyorum mutsuzluktan gülmemekten somurtmaktan artık yüz ifadem bu şekilde donuk kaldı ve bunun üstesinden gelemiyorum
tarafından
Aynen öyle. Bunu sadece yaşayan bilir ben sizi çok iyi anlıyorum. 1 buçuk yaşında kızım olmasa bu adamı 1 dakika daha çekmem ama kızım babasına çok düşkün ona haksızlık etmek istemiyorum bu yüzden. Çok iyi bir insan olmakla iyi bir eş olmak çok farklı şeyler. İyi insan olmak bir evliliği yürütmüyor tek başına.
tarafından
Evet kesinlikle çok doğru
0 oy
(440 puan) tarafından
Haklısın tabi babalara göre anneler daha çok yıpranıyor.. 

%70 evlerde bu durum var. Bizde işten gelince o çocukla ilgilenir yemeği hazırlarım yeriz toplarım çocuk uyur ( erken geliyo) iki konuşuruz sonra sakinlik istediğim için uzanırım çocuk uyandıktan sonra oğlumla onu ısırmaya çalışırız veya top oynarız. Düşününce benimle artık ilgilenmediğini çocuk olduktan sonra herseyimizin o olduğunu farkediyorum.. sonra başlıyorum söylenmeye.  

Tabi karşındaki öküz değilse anlar ama öküzse bende akşama kadar çalışıyorum diyerek üste çıkar.. 

Evlilikten anladığım bişey varsa kocan öküzse cilveyle güzel güzel yaklaşarak biseyler yaptırabilirsin tabi o sabr hepimizde yok.. 
tarafından
Cilveden sıfır anlar biliyor musun Hatta bir keresinde işten gelince ben süslenip püslenmiştim makyaj falan yapmıştım kapıya güzel Açayım dedim kapıyı açar açmaz bu ne hal dedi inanır mısın o anda bin yerimden Parçalandım o kadar kırıldım ki anlatamam Hemen içeriye koşup pijamalarımı falan giydim makyajımı sildim o gün bugündür asla cilve yapmam anlamaz zaten
(440 puan) tarafından
Aaa bu bildiğin dallama ...
0 oy
tarafından
Sadece ilgi istedin ama vermedi , gerekenleri söylemişsin taki küfür seni hakliyken haksız duruma düşürmüş, bence git Allah'a dua et 
tarafından
Gerçekten dua ediyorum Tamam namaz olsun Kur'an olsun bunu yapmıyoruz Allah bizi affetsin Allah bize doğru yolu göstersin bunların farkındayım ama o kadar sakin Başlıyorum her şeye eşimin konuşmaları tavrı beni takmayişı Beni çileden çıkartıyor haklıyken haksız duruma düşüyorum ne olur siz de bana dua edin
tarafından
İşte bi imtihanlar sizi Allah'a götürse kötümü olur , al bir abdest, şer seccadeni hiç birşey yapma otur, sadece yaşadıklarını Allah'a anlat yada düşün bak neler oluyor ;)
0 oy
(20,250 puan) tarafından
Hakliyken haksız duruma dusmussun. Eşin haksız. Ama sen de aşırı tepki vermişsin. Neyse dur bakalım. O ne yapacak 
tarafından
O asla bir şey yapmaz çünkü onu biraz fazla kırdım Gerçekten haklıydım ama sonradan biraz abarttım ve Onu kırdım ya Gerçi haklı haksız fark etmeksizin O gelmez ki hep ben gidiyorum sırf uzatmayalım diye çünkü hep böyle giderse normalleşiyor Ben de normalleştirmemek için hep giden taraf oluyorum
(20,250 puan) tarafından
Allah eşine akıl fikir versin ya.

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 1,893 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nazli1elif (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 881 göst.
29 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yorgunannee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 496 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 323 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (698 puan) tarafından soruldu

411,703 soru

12,394,028 cevap

44,031 kullanıcı

Kategoriler

...