0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından

Kızlar  ben kiraciyim  koridorda dolap var arası açık  evsahibine ait buarada dolap  açık yeri neyle kapata bilirim   kapak taktirama  ev sahibinin öldüğü için eşim izin vermez  başka bisey le kapatıp taşınınca çıkarta bileceğim bisey varmı acaba olsa arasına düzenleyici koyar  çocukların kıyafetlerini yerlestiririm

image

3 Cevaplar

0 oy
(4,313 puan) tarafından
Ben olsam guzel dekoratif bir perde takarım..
(56 puan) tarafından
Perde benimde aklıma geldide hoş durmaz diye düşündüm fikrin için teşekkür ederim
(13,421 puan) tarafından
Bence olur böyle kanaviçeli ya da pötikare kumaştan. Eskiden dantel perdeler olurdu onun gibi bir şey de olur eğer varsa
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından

merhaba bence böyle bir hasır kestirip takabilirsin bir tarafı silikonla yapıştırıp açıp kapayacagin yere alt üst kanca takip ona takip açıp kapayabilirsin belki bide ahşap kulp alıp değiştirsem çok durabilir.

image

(56 puan) tarafından
Öyle hasırlar satılıyomu  ikea ya gidip bakım
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Trendyol'da beyaz raflar satılıyor onlardan iki tane alıp yan yana koyabilirsin içine yerleştir içine terlik ayakkabı llari koyabilirsin ama kıyafet için istiyorsan kapak olur ancak 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 568 göst.
9 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,016 soru

12,369,396 cevap

42,293 kullanıcı