Ara ara kısa süreli kapatmaya bile başladılar kuvez oksijenini. Çok şükür canlarım. Oksijen ihtiyacı biraz daha azaldığında emmeye de başlayacak insallah. Şu anda veriyoruz tanısın diye ama karnı tok oluyor çoğu zaman istemiyor. Oksijen ihtiyacı azaldığında beslenme saatinde benim emzirmem icin bekleyecekler. Su an enjektörle beslenmeye de başladı. Ara ara ağızdan beslenirken yorulmasin ki oksijen ihtiyaci artmasin diye "o g" denilen mideye indirilen beslenme hortumuyla besleniyor. Her gün kucağımda. En az yarım saat zaman geciriyoruz artik. Hamdolsun. Tabi ekstubeye dönme riski hala var ama inanıyorum ki dönmeyecek Allah'ın izniyle. Sevincime üzüntüme her halime ortak olanlarım. Güzel günlere az kaldı inşallah. Bir maşallahınızı alırız
Bak ne kadar gelişme gösterip ilerledi bugün kucağına alıp emzirdin yarın alıp gideceksin ertesi günü yeter ulan bu çınar ege susmuyor bu çınar ege uyumuyor çınar ege kaka yapmıyor çınar ege aşağı çınar ege yukarı diye şikayet edeceksin bu kadar zamanda bu kadar ileri derecede gelişme gösteren bebek ordan çıktığında canini okuyacak şimdiden hazırlan zorlu günlere
Mukemmel bir haber kucuk savasci cikacak cok yakinda insallah hastaneden evine gelecek
Ayy daha dün sayfanıza baktım acaba haber var mı diye kurban olduğum Rabbim büyük inşallah kucağına alıp eve götüreceğin günlerinde göreceğiz
Maşallah canım çok sevindim
Daha dün baktım acaba çınar egeyle ilgili bir paylaşım var mı diye. Çok çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına alıp evine beraber gideceğiniz günler de gelecek. Dualarımız sizinle
1,492,456 soru
24,386,270 cevap
349,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın