0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Sağlık ocağı monovit damla verdi burda yazılanlari okudum içeriğinin temiz olmadığını sağlık ocağının verdigi hiçbir şeyi kullanmayanlari okudum.Ocean alayım dedim onu okudum bir işe yaramadığını tahlil verildiğinde bebeğe bir faydası olmadığını okudum,ondan da vazgeçtim.Devit 3 almış eşim bununda içeriğinin temiz olmadığını okudum.Bebegim çok gazlı gaz damlası alalım dedik metsil aldık yine okudum bunun da içeriği temiz değilmiş.Aşi hakkında yazılanlara bakıyorum aşıyı zararlı bulanlar yaptırmayanlar var aklım o kadar karışıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum artık.Allah için bana akıl verin sizler neler düşünüyorsunuz ne kullanacam ben bu bebeğe,ne yapacağımı şaşırdım artık 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,071 puan) tarafından
Canım benim mesela parol senin ağrını keser benim agrimi kesmez. Senle ben bir miyiz. Aynı bünyede yaşamıyoruz. Dimi! 

Bebeklerde öyledir. Onun bebeğine fayda etmez d vitamini başka bir bebeğe İyi gelir ve vücudu tarafından emilir. Bilemeyiz değil mi. 

Aklının karışmasına izin verme olur mu o senin evladın sen onun güzel annesisin:-)
-Reklam-
0 oy
(2,757 puan) tarafından
Anneler olarak evet araştırıp öğrenmeliyiz ama bazı şeylerde doktorları dinlemeliyiz. Birinde şüphen varmış başka bir ürüne bakmışsın çok güzel. Ama ilaçlar herkeste aynı etkiyi göstermez, bir bebeğe iyi gelmez ama seninkine iyi gelir. Elinden geldiğince dikkat etmeni anlıyorum ama bunun bir sınırı da olmalı bence. Dünya üzerinde temiz içerikli gıda da yok böyle düşünürsek. İstedikleri kadar organik desinler, Dünyada temiz toprak yok, o nedenle organik diye bir kavram yok. E bebeğini gıdadan da sakınamazsın ki. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
0 oy
13 cevap 703 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.

378,865 soru

11,339,999 cevap

34,804 kullanıcı

...