0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (12,022 puan) tarafından
2 haftadır değişik şeyler geçiriyorum.bir anda nefesim daraliyor çarpıntı başlıyor.uc kere acillik oldum.biri pskiyatrik.dedi sakinleştirici vurdu biri kas sıkışması dedi. Ben o an alerjik astım krizi geçiriyormusum çok tehlikeliymis .beni hep geçiştirdiler.ben bunları şikayet etsem birşey olur mu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cimere yazabilirsin canım şikayet olarak bişey olmaz 
(12,022 puan) tarafından
Şaka gibi ya.ben o ara kriz geçiriyormusum.bogaz ve soluk borum şişiyormus ondan atak geçiriyormusum 2 değişik hastahane aciline gittim anlamadılar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabii ki de şikayet edebilirsin Bu senin en doğal hakkın ama hiçbir sonuç alamazsın Çünkü devlet memurunu devlete şikayet edeni ne yaptılar ki bugüne kadar. Üstüne seni suçlu yaparlar
(12,022 puan) tarafından
Şaka gibi.doktor çok tehlikeli mudahile edilmesi gerekirdi solunum değerin ölçülüp alerjik hava verilip ciğerlere ve alerji iğnesi vurulup en az 2 saat seni takip etmelilerdi dedi
0 oy
tarafından
Sağlık bakanlığı güzel ilgileniyor canım ara derim
(12,022 puan) tarafından
Yani insan sağlığı bu kadar mı ucuz anlamadim.nasil iki acilin rontgende goremedigini bu doktor şak.diye gordu
0 oy
tarafından
Bunların puantajları oluyormuş şikayet edersen puantajı düşebilir başka birşey olur mu sanmıyorum... 
(12,022 puan) tarafından
Bilmiyorum canım.ama o an mudahile edilmesi gerekirmiş bana .baya en az 2 saat gözlem altında tutmalilarmis.bana bir şey yapmadan şak bir kas gevşetici vurdular
0 oy
(164,109 puan) tarafından
saglik bakanligina cimere falan hep yaz
(12,022 puan) tarafından
Vallahi şaka gibi ya

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,534 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu