0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne gece ne gündüz örtemiyorum 

Tulum giydiriyorum ama aklım hep onda kalıyor üzerini ortturmuyor battaniyeler aldım çeşit çeşit yok ortturmuyor 

Yorganları var dolu yok olmuyor renkli nevresimler aldım yok artık tükendim 

Kış günü çok zor oluyor hadi yazın neyse diyorum sizinkiler de böyle mi 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Vallahi benimki de oyle asla örtmez üstünü gittim uyku tulumu aldim onca para verdim onu da giymiyor gece kendisi hiç uyanmıyor ama.ben sabaha kadar onun üstünü örtmek için defalarca uyanıyorum 
tarafından
Ay senin işin daha zor ya bide uyku tulumunu giymiyor sa benimki ona alisanaa kadar dünya bı göz yaşı döktü
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Benimki de asla örttürmez. Örtmem de Allah korusun dolanabilir yorgana. Ben uyku tulumu alıyorum hep. Daha iyi oluyor sıcacık
tarafından
Canım bizimde var da ıslandı ikisi çişini kaçırdı yıkadım kurumadi
Malesef kış geldiya kalın 1.5 tığ hiri 2.5 tog anca kuruyor
(5,471 puan) tarafından
İki tane bulundurmak lazım. Biri kururken öbürü kullanılır. Kurutma makinesi candır tabi böyle durumlarda
tarafından
İki tane var canım bir tane daha alacağım ıslanınca yetişmiyor ki
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Benimkiler örter ama sonra uyurken açarlar hep. Sen tulum giydiriyosun zaten niye dert ediyosun ki
(11,033 puan) tarafından
Mecbur kalın giydirip uyutucan o zaman.. Örtme uyusun sonra örtersin. Benimkiler gibi açacak yüksek ihtimalle üstünü, gece ara ara kontrol edersin. Biz bi koca bi ben gece boyu üst örtüyoruz sürekli
tarafından
Öyle yaptım canım inanki bir tulum daha alacağım hu sebebten ötürü
(11,033 puan) tarafından
Mecbur maalesef, kışın kıyafet konusu büyük sıkıntı kurumuyor diye kirliler de dağ gibi birikiyor.. Sıcak yerde yaşamama rağmen yetiştiremiyorum ben de
tarafından
Nerede yaşıyorsun bilmiyordum ama biz Yozgat'ta buranın kişi çok sert rüzgarlı oluyor malesef çamaşırlar ipte donuyor
(11,033 puan) tarafından
Ayy seninki çok daha zor.. Ben yağmur yüzünden seremiyorum kışın dışarı. Bi de 3 çocuk sürekli kirletiyorlar. Alanya düşün yani sıcak yer ama ben bile şikayetçiysem bu çamaşır meselesinden senin durum vahim baya.
0 oy
tarafından
Tam yerine geldin 2 Tane çocuğum var biri kız biri erkek gece kaç defa kalkıyoruz üstlerini örtmeye yada örtüyoruz sayılamaz ama asla hiç bir şekilde ortmezler ki 6 yigenimde aynı 
tarafından
Ay çok yoruldum hamileyim sürekli soruyorum annecim hangisini istersin bebekli battaniyeler aldım nevresimler kendisine sectirdim yok
tarafından
Çok afedersin bir laf var kuş da kondursan boş doğalgazı körüklüyorum şimdi yine uyandı öksürük balgam ses kısılması artık tüm kış böyle geçer işin kötü tarafı benim kızım hem Alerjik astım hemde genzinde et var hemen doluyor boğazı yatış veriyor doktorlar surupla hallolmuyor 10 15 gün iğne yiyoruz
tarafından
Allah'ım şifalar versin inşallah canım
tarafından
Amin cümlesine
0 oy
tarafından

Benimkide hayatta örtmez tulum giydiriyorum evde sıcak olduğu için dert etmiyorum 

tarafından
Benimkide sıcakta yinede korkuyorum
0 oy
tarafından
Benimkide öyle resmen üstünden tutup atıyor yorganı battaniyeyi şuan çok soğuk olmadığı için sorun değil kış tam bastırınca tuluma doncem 
tarafından
Bende tulum giydiriyorum ama bugün ıslandı ikiside normal pijama içinde bir ince alt üst uzun kollu bir çorap giyittim neden örtmuyorlar acaba
Tulum için bir atlet sadece içinden bir boxer yetiyordu ayağına corap
tarafından
Bi anlasam biz yetiskinler yorganla battaniyeyle resmen sevisirken bebeler hiç sevmiyor halbuki yumus yumus battaniyesi ama yok ille çekecek
tarafından
Kız evde dolu ah birine saramadim bebekken sardiklarimla kaldı malesef
tarafından
Napalim bizde mecburen onlara boyun egcez bu konuda :)))
0 oy
(442 puan) tarafından
Kaç aylık veya yaşında 
tarafından
36 aylık canım ya örtemiyorum vallahi biraz önce bir yorgan 4 battaniye getirdim gösterdim birini ortelim yok çıldırdi doğduğundan beri beri böyle
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Bende üstlerini örtmek için savaş veriyorum ama boş sürekli açıyorlar geceleri her uyandığımda üstleri açık her uyandığımda örtüyorum ama yinede hasta olmaktan kurtulamıyoruz 
tarafından
Ben tulum aldım ama ıslandı şuan yetişmedi ve hastakanacak diye korkuyorum
0 oy
(17 puan) tarafından
Beline göre parça kestin ben polardan doluyorum üstünü beline .ortunce uyaniyor hemen .tokaylaa bağlıyorum kenarondan örtüyü bel önemli uyurken
tarafından
Ya iyi fikir aslında canım
0 oy
(2,945 puan) tarafından
1 tog aldım ben. Diğerleri fazla geliyor kızıma. Asla örttürmüyor. Ben polar üstüne yorgan ile yatiyorum o sadece tulumla. Bende çaba harcamıyorum artik. 
tarafından
Aynen canım haklısın
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Asla ortmez bebeklikten beri tulum giydiriyorum 
tarafından
Bende tulum giydiriri. Ama canım ıslandı kurumadi
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Sobalı evde misiniz. Sobanın yanına koy kurusun uyku tulumunu
tarafından
Yok canım doğalgaz
(9,109 puan) tarafından
Kız peteğin üstüne sersene o zaman hemen kurur
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Benim kızımda örttürmüyor sürekli açıyor üzerini ama soğukla sıkıntımız yok çok şükür sürekli sabahtan akşama akşamdan sabaha soba yanıyo evde 
tarafından
Çok şükur canım bizimde doğalgaz yanıyor ama yinede üşür diye korkuyorum
(1,537 puan) tarafından
Odanın sıcaklığı iyiyse üşümez ya
tarafından
25 derece canım altına kaçırıyor üşüdü zaman
0 oy
tarafından
Ortanca kızımla oğlum da asla örttürmez kalın giydirirm onuda istemez napıcamı sasırdım
tarafından
Benim tulumlaar kurumadi canım ondan ensidelendim
tarafından
Dün oğluma bir tulum sordum 600tl dedi şaka gibi ya
tarafından
Ya bizim burda 250.300 arası kız alayım ozaman hemen hesaplı geldi bana
tarafından
Baya uygunmuş orda
tarafından
Evet canım bende senden  duyunca  uygun geldi
0 oy
(4,405 puan) tarafından