Dün eşimin izin günü idi güzel bir akşam geçirmeyi planlamıştım onu yemeğe götürecektim
İki çocuk hayvanlar vs vs bide hava yağmurlu idi çamaşırlar ıslak şekilde içerde duruyordu sobanın yanında kurutuyordum kızdı heryer dağınık diye bide yemek yemeye gidelim diyorsun ev dağınık dedi zoruma gitti azcık sıparına bak da bende iş yapayım o zaman dedim küçük kızımı koltuğa bıraktım büyüğü de git babana dedim yolladım azcık yardım etsen ölürsün demi dedim gittim hamur yoğurmaya napion dedi ağlıyordum görmüyon mu dedim bırak gidelim yemeğe dedi defol git sen dedim ben sabah akşam demeden evde uğraşıyorum bi yardım etmiyorsun dedim oturdum bi yandan hamur yaptım bi yandan ağladım
Sonra hamur bitti kızımı aldım uyutuyorum eşime baktım bütün evi toparladı katlanacak çamaşırları katladı öğlenden kalan bulaşığı yıkadı evi süpürdü çay yaptı bende hamuru pişirdim ama küstüm ona ve belli ettim sabah da küs olduğumu ama şuan iyiyiz ve dün yaptığı çok zoruma gitti haksız mıyım kızlar evde hayvanlar var onlarla da ben ilgileniyorum çocuklarla da evle de çok yoruluyorum artık
Bugün de masaj aleti almış işe giderken sen artık yorulma masaj aletine bırak kendini demiş sanki ev işi yapacak masaj aleti