Allah'tan korkmayanlar size denk gelmiş ya bir kere kul hakkı hiç mi insan ahiretini düşünmez bı kaç krs için değer mi? Adınıza üzüldüm ama kesinlikle onunla durmayın gerekirse şikayet edin alın hakkınızı milim milim.. ben 5 yıl olacak kiradaym evim gibi bakarım Allah var birgün demedim ev benim değil aman banane fln hep kendi evim gibi baktım bakıyorum. Her sene kaç kere kombi bozulur tamir ederiz eşim tek çalışan ikinci bebek geliyor zor idare ediyoruz ama evde bı tamir yada bişey bozulursa eşim kendi cebinden yapar ev sahibinin ruhu duymaz biz kaçtır evin muslukları tesisatları kombisini tamiri olsun değişim olsun yaptık ev sahibinin bile haberi yok benim karşımda bı kiracı var en ufak masrafta 50 TL'lik olsa bile ev sahibinden alır yada kiradan düşürür. Evin çoğu eksiklerini tamamladık ama gel görün ki bizimde ev sahibi ha bire zam yapma derdinde bizde mecbur çıkamıyoruz ev küçücük sigamiyoruz bunada şükür. Siz bırakmayın bunun peşini ne kadar kötü insanlar varya bı bitmedi gittiler
1,489,476 soru
24,344,548 cevap
346,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın