0 oy
61 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (932 puan) tarafından

3 buçuk yaşında kızım var olsaki bi komşu kapıyı çalsa açar açmaz konuşmamıza fırsat vermiyo ağlamaya başlıyo kendini yere atıyo özellikle bugün kandil ve doğuracak zamanlarım diye komşularım habire durumumu sormaya geldi kimseye içeri buyur edemedim memleketten annem geldi sabahdan beri kadinı mahvetti bağırıyo durduk yere ağlıyo oyuncak getiriyo oynayın diyo oynuyoruz niye oynuyorsunuz diye ağlıyo yaa az önce komşumda eşyam vardı getirdi kadına resmen geldiģine pişman oldu ağlama baģırma 1 haftadır böyle bu miye böyle kimse kızmaz dövmez ne derse yapıyiruz diye mi bu hale geldi ne yapabilirim bu huyu yüzünden birinin evine gitsem daha kapıdan girer girmez ağlamaya başlar benle oynasınlar benim dediklerim olsun diye 

1 cevap

0 oy
önce (731 puan) tarafından

Belki kardeş gelecek diyedir bu halleri. Doğumun yakın olduğunu kardeşin geleceğini anlamıştır. Hep böyle değilde yeni oldu ise doğum yaklaştığı içindir diye düşündüm.

önce (932 puan) tarafından

daha gelmeden böyleyse gelince nasıl olacak

önce (731 puan) tarafından

Kolay olmayacak. Henüz üç yaşında o da sizin bebeğiniz. Daha da bebekleşecek. Şöyle anlatayim durumumu benim oğlum 6 yaşında kızım 5 aylık. Kızımı sallamak için ayağıma yastık koyuyorum kızı yatırmadan oğlan yatıyor salla beni diye. Babası sevmek için kızı alıyor kucağına bende sevicem diye atlıyor, görüntülü konuşma yapıyoruz annemlerle ilk önce oğlumla konuşuyorlar sonra kıza çeviriyorum araya giriyor kendi sevmeye çalışıyor. Niye böyle yapıyorsun diye güzelce soruyorum seçenek sunarak kardeşimi kimseyle paylaşmak istemiyorum diyor. Vs. Liste uzar gider bunlar şimdi aklıma gelenler. Ama güzelce konuş bence kızınla. Anlamasa da konuş. Ben hep konuşurdum. Kardeşin fazla ilgi isteyebilir bu seni sevmediğimizi göstermez. Sende ilgi istersen benimle ilgilen anne beni sev anne diyebilirsin bunlar yanlış değil dedim. Anladı arada gelip söyler.

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 149 göst.
+1 oy
8 cevap 234 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,050 göst.
+2 oy
8 cevap 150 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysn adnr (58 puan) tarafından soruldu