8 buçuk aylık oğlum var . Ve önüne kim gelirse saçını çekiyor. Tepki vermiyoruz ama yıpratıcı oldu artık. Benimle yatıyor sabah gözünü açar açmaz saçıma yapışıyor. Ne zaman son bulacak bu . Hayır zaten çok dökülüyor saçım yanlarımda bosluklar oluşmaya başladı. Saçım da erkek saçı gibi uzun olsa vay halime yavaşça alıyorum unutur diye oyuna vuruyorum yok.
Geçmiş olsun hepimize o aylarda cocuk öyle benimki 11 aylik olacak hala ayni 7 8 aydan beri öyle kafamızda saç kalmadl
Unutturmaya çalış çektiği zaman kız kız derken bağırıp çağırmak tan bahsetmiyorum yanlız kendinden emin bir şekilde hayır diye uyar ufaktan sert bak hem hayıri öğreniyor hem bırakıyor 1 hafta kadar. Benimki de yaptı çok şükür çekme vurma ısırma huylarimizi çabuk bıraktık
Benim 3 ile 5 yaşındaki kızlarım da kavgada birbirlerinin saçlarına yapışıyorlar ve gerçekten bende çok yoruldum bu durumdan yani demem o ki kelin ilacı olsa kafasına sürecek
Cok şükür oglum az dönemde oldu bağırmadim hayirda demedim oturup konustum canimin acidigini anlattim hergun konustum optum cici yapmayi ogrettim hosunaa gitti saciniza dokundurup cici cici diyin bi süre sonra hosuna gdip onu yapar umarim erkek cocuk cok zor anam
406,401 soru
12,185,993 cevap
36,689 kullanıcı