0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kızlar bı kere daha düşünün derim bugün yeğenime çok üzüldüm yedi yaşında ablam istemiyor benimde ikinci olacağını duyunca çocuk hüngür hüngür ağladı benim niye kardeşim yok üç yaşından beri diyor ama ablam hiç istemedi üstelik maddi durumu bizden çok iyi çık şükür tamam sadece maddiyat la olmuyor ama annem yakınında yardım eder temizlikçi bile çağırıyor eşi 

30 Cevaplar

0 oy
(744 puan) tarafından
Benn düşünmüyorum nedeni kızım çok zor bir bebek herşeye ağlar gece basar çığlığı ne kadar sesi varsa ağlar ve ben hamilelikle 6.7 ay çok kötü bulantılar çektim hap içmeden günüm gün değildi gebeliğin başından sonuna kadar idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçlarla bile kurtulamadim çok bebeğime geçmedi Normal doğum yaptım 16 saat sancı çektim dikisiydi 1 buçuk hafta oturamadım dikislerden yatamadım daha sayıyımmı şimdi kendimi toparlamısken aynılarını tekrar yaşamak istemiyorum cidden çok kötüydü çünkü çocuk istiyor diyede kardeş Allah kızıma uzun ömür versin 2.ciyi bende kaldıramam yüreğimde kaldırmaz bide ailemden 3 saat uzaklıkta yım burda kimsem yok
-Reklam-
0 oy
(8,661 puan) tarafından
hakında ne nasipse o olur canım 
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Sadece maddiyat veya birinin yardım etmesiyle olmuyor ki. Kadın psikolojik açıdan kaldıramayacak belki. Mesela ben bundan korktuğum için düşünmüyorum. 
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Sadece maddiyat veya birinin yardım etmesiyle olmuyor ki. Kadın psikolojik açıdan kaldıramayacak belki. Mesela ben bundan korktuğum için düşünmüyorum. Böyle bir şeye kimse karışmamalı bence. 
0 oy
tarafından
Sağlık sorunum olmasa ikinciyi isterdim ama sağlık sorunlarım nedeniyle tek çocuk 
0 oy
(1,417 puan) tarafından
Maddi imkanim yok ama olsa da 2. Yi düşünmüyorum. Herşey sadece bakmak degil hamilelik sureci var lohusalik var kim bakarsa baksin o cocugun sorumlulugu senin üstünde annenin yani 
0 oy
(594 puan) tarafından
Elbette kardeşi olması çok iyi elbette kardeş istemesi normal. Ama şu zamanda maddi yönden lüks bakar büyütürsün. Ama manevi olarak asla düzgün bir şekilde büyümüyorlar şu zamanda olan çocukları ahir zamanın çirkinliğine yetiştiriyoruz. En iyi şu zaman da 1 çocuk yada hiç çocuk 
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Ben de istemiyorum 2. Çocuğu. Bizim de maddi durumumuz iyi çok şükür. Çocuğum kardeş istiyor diye 2. Çocuk yapamam. Çocuk 2 gün ağlar 3. Gün unutur gider. Her şey anneye kalıyor sonunda. Anne isterse olur istemezse hicbir şey olmaz.
0 oy
(51,324 puan) tarafından
cocuk icin cocuk yapilmaz ki 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Çok zor bu devirde çocuk büyütmek. Herşey maddiyat değil ki hadi zorluğunuda geçtim. Ya dışarısı pislik,katil, tecavüzcü,organ mafyası kaynıyor. Böyle iğrenç bir dünyaya çocuk getirmek ne kadar doğru ki. Kızımı çok seviyorum iyi ki var ama çocuğum olduktan sonra anladım ki saçının teline bile zarar gelmesinden korkuyorsun ve ne kadar iyi baksanda ya bir şey olursa nasıl böyle bir sorumluluk aldım diyorsun. Ben böyle diyorum oni koruyamayacagimi düşünüyorum Allah göstermesin tabi. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 314 göst.
+1 oy
27 cevap 713 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Realisthanim (2,544 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 331 göst.
+1 oy
40 cevap 834 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,587 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...