Ilk Aşkınız Kimdi Yada Ilk Aşkınız Eşiniz miydi Başkası mı benim ilk Aşkım Eşim Değildi :D
Allah askina boyle sorumu olur esleriniz varsayim yapalim bakti diyelim ne cevap vericeksiniz kizlar helal valla!!
Off soruya bak:)) bnm eşim ilk çıktığım çocuğun en yakın arkadaşıydı.. Eşim beni o çocukla çıkarken uzaktan seviyordu sonra ayrıldık eşim bnle konusmaya başladı öylece devam etti 6 yıl biticek
Ne saçma sorular ya maksat muhabbet olsun diye iyice cıvittinuz yemin ederim .!
Ana sınıfında sınıfta ikizler vardı ikisinede aşıktım ikisininde yanaklarından makas alirdim annelerine şikayet ederlerdi beni babam ailem herkes biliyodu ikisinede aşık olduğumu:) ve yıllar yıllar sonra bi 15 yıl sonra falan ikizlerden 1 ı de bana aşıkmış hatta ilkokulda falanda asikmis çok sonra öğrendim:D
İlk büyük aşkım eşim valla ama ilk sevgilim değil malesef.. İlk sevgilim lise yıllarımda olmuştu annem nedense istememişti onu bi türlü :D bende ayrılmıştım sjsjsj
Ilk sevdiyim okul yillarinda olmustu cirkinin biriydi neden seviyordumsa:)) ama cocugun sevgilisi vardi yalnizca 1arkadasim biliyordu hic cocukta bilmedi. Ilk askim ilk sevgilim esim ❣️17yasinda gorucu usulla evlendik. Nisanlandiktan sonra sevdin:)
Eşim desem yalan olur :))
İlk aşkım eşim son aşkım oğlum olacak❣
Benim ilk aşkım Serhan adında Bi çocuktu sadcee sevdim öyle ilkokul da okadar =D ama eşimi sevdiğim kadar kimseyi sevmedim Allah im ondan ebedi razi olsn herzaman ayağına taş degsirmesin Rabbim
Benin hic sevgilim olmadı ailemden korktuğum için ilk aşkım esim oldu inşallah bi omur oyle devam eder
Bnm ilk askim esimdi canim
1,493,187 soru
24,397,742 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın