Kızlar o kadar etkilendim ki, size de anlatmak ıstedım, eşimin iş arkadası var aılecek gorusuruz onlarla, adam melek gibidir, çaya gitsek kalkar boşalan çay bardaklarını doldurur karısından önce, bıyere yemege gıtsek çocuklara o yedırır karısına sen ye der, cocukların pesınden koşar sureklı, kadın da o kadar yüzü gülmez konusmaz bir ınsandır ki hep sey derdım ‘ay bu adamın başını kim yaptı bu kadınla evlendırdı kadın ınsanın hayat ısıgını sondurur derdım’. Bugun merkeze uzak bir köy var orda yaşayan teyzeden ayda bir gidip süt yumurta pekmez vs alıyoruz sagolsun bizim gelecegım zaman saklıyor, biz oraya gittik oraya gelmeden de cok mesgur bir turistik kafe var oranın onunden gecıyorduk bu çifti gorduk cocuklar arabada, dedım eşime dur beraber kahve ıcelım ınelım derken baktık kavga edıyolar, o adam varya melek adam ana avrat kufur edıyo kadının enseye vuruyo yürü len yürü öküz diyo, kadında eğmiş başı bir sus bak mıllet duyar diyo, eşim bile sok oldu iş yerınde de boyle degıl noluyo ya dedı, dur dedım inelim soralım, inersek bidaha yuz yuze bakamayız bırak dedi eşim, ama o kdar uzuldum ki kadın resmen bastırılıyor kocası rol yapıyormuş mılletın yanında