0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından
2 gündür salgın bir hastalığa yakalandım çok kötüydüm kliniğe gidip iğne oldum çok şükür iyiyim şuan kaynanam alt katımda oturuyor eşim sabah oğlumu oraya bıraktı 2 gün oda sinir küpüne döndü geldi Aras bana işkence yapıyor Allah bana şans vermemiş 2 saat boyunca demedigini bırakmadı eşime demiş gotunu yerden kaldiramiyor bende dedim oğluma 1 saat baktı bunalıma girdi gotumu yerden kaldıramıyorum madem kim 2 çocuğa bakıyor kim yemeğimi evimi temizliyor hastayım diye Öyle söylüyor ya ağzına geleni saydı saydi gitti buraya gelince yaptığı onca kötülüğe rağmen ettiği küfürlerle beddualara rağmen hep hoş tutmaya çalıştım hasta olduğum hald kalkıp kendime yaptığım bitki çayından ona da yaptım kayınbabam ahlaksız adamın önde gideni ama öyle beddular ediyor ki kocasına aklım hayalim duruyor Ama benim için bu sefer bitti yeter ya anne bile demicem artık gerçekten demicem kurban olsun anne kelimesine anne öyle mi olur Çocuğum 2 büklüm oldu o bana lafları sayinca eşi yetmiyormus ona bide benim çocuğum çıkmış başına Kurban olsun oğlumun tırnağına bir daha oğlumun ayağı aşağıya uğramaz o zaman bı desinler torunumuzu bize göstermiyor ben biliyorum vicdansız merhametsiz insanlar O kadar ağladım ki migrenim tuttu hemde hiç bu kadar Ağır olmamıştı 3 senedir bu böyle hep Altan aldım ama bu akşam gerçekten bitti eşime de dedim o kadar kadir kıymet tutuyoruz ama sevmiyorlar sevmeyen insan da benimle muhatap olmasın evime de gelmesin yeter kimseyi çekemem ve oğlum epilepsi hastası o bana laf söylerken oğlum 2 büklüm olmuştu kurban olsun oğlumun tırnağına zalim pislik kaynanalik yapıyor bana bitti gerçekten bitti ben ağlarken oğlum da ağlıyordu Aklıma geldikçe deliriyorum pislikler Allahlarindan bulsunlar inşallah eltim onun öz yeğeni eşi vefat etmiş oda geziyor onun durumlarını da görüyor eşine doluyor herşeyin sinirini gelip benden çıkarıyor ama bitti bir daha ağzını açsın bakalım Nasıl kapatıyorum o ağzı ben İncelediği yerden kopsun Ben kimsenin kölesi değilim 2,3 gün önce diyor insanın kendi çocuğu ve gelini bir olmaz sonuçta ben oğlumu taşıdım sancısını çektim doğurdum baktım büyüttüm ama seni değil benimde annem beni doğurdu sancımi çekti bende anne demicem artık okuyanlarda hakkınızı helal edin

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen hatayı başından yapmışsın canım alttan ala, ala tepene çıkarmışsın kaynanan seni bu kadar üzmüş zamanında gene susmuşsun ama buna susma hatta görüşme lafları yutma insan torununa bakıyor diye bu kadar isyana girer mi insanın gelinine merhameti yoksa oğluna, torununa karşı merhameti olup gelinine 1 tas çorba getirmeliydi. Gerçekten ne torun sevmeyi nede kapısının çalınmasını haketmiyor bu kadar şeyden sonra görüşmemen en hayırlısı 
(283 puan) tarafından
Oğlu vefat etmiş boşver dedim senden büyük eşinin hatrina sabret dedim hep ama hak etmiyor bazı insanlar ne yaparsan yap seni sevmezler bunlar da öyle ama  bu akşamdan sonra eski ben yok çok ararlar hatır felan da yok bende insanım nereye kadar böyle sürecek
tarafından
Bazı insanlar hatırı haketmiyor
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından

Okudum ne diyeceğimi şaşırdım. Torunun ya vicdansız kadın çok üzüldüm gerçekten keşke yakınında olsaydım ben bakardım bide hasta çocuk Allah'ından bulsun ben olsaydım asla bu kadar sessiz durmazdm kovardim kesinlikle bundan sonra taviz verme Allah'a havale et gör bak ve izle ... Diyeceğim o ki üzülme oğlun da üzülüyor kıyamam Rabbim yardımcınız olsun ikinize de kalıcı şifalar versin inşallah daha çok şey yazardım da kaynanan da  öylelerin günahı bile çekilmez çirkef insan merhamet yoksunu:angry:

(283 puan) tarafından
Diğer oğlum da 3 aylık gerçekten büyük oğlumun o haline o kadar üzüldüm ki ağlarken oda ağladı kalkıp beni öpüyor annem annem diyor güya çok seviyorlar oğlumu ölüp bitiyorlar oğluma Yalancı pislikler Asla affetmicem Allah' bildiği gibi yapsın Allah'a havale ediyorum zaten ben benim annemde kaynana kendi gelinine bana nasılsa ona da öyle ama gelini Annemin annesinden emdiği sütü burnundan getiriyor benim eşime bile oğlum diyor ağzından 10 oğlum çıkıyor bide buna bakıyorum bulmuş ağzına geleni söylediği halde susani  ezdikce eziyor
(580 puan) tarafından
İşte susmayacaksn sikenin yeri geçiyor dişini göster böyleleri sevgi saygı asla hak etmiyorlar onlar sana karşı ne ise sen de öyle olacaksın öyleleri bu dilden yani kendi dilinden ancak anlarlar. O zaman şansın olur sakın bir daha müsade etme canı cehenneme

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 562 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 423 göst.
0 oy
9 cevap 295 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,855 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,331 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,197 puan) tarafından soruldu

414,223 soru

12,466,259 cevap

46,902 kullanıcı

Kategoriler

...