Konuya nereden nasıl başlasam bilmiyorum ben 8 yıllık evliyim ilk evlendiğim zaman kaynımın çocuğu 3 yaşında annesi tarafından terk edildi bize bırakıldı kaynanamda olduğum bir buçuk sene boyunca baktık beraber şu an 12'sini tamamlamak üzere dün babası çocukları babaannesine götürdü bu çocuk da orada annesi içerideyken babası çıkıyor dışarı kaynanamda nasıl bir sorumsuzluk ve düşüncesizlikle çocukları yalnız bırakıp dışarı çıkıyor dün kızım eve geldiğinde atipik otizm oğlum kötü şeyler anlatmaya başladı O söyleyince de benim kızım anlattı dilim varmıyor anlatmaya kızımın üstünü çıkarıp yüzüstü yatırıp Çok affedersiniz arkadan sürtmüş ve dedi anne sonra da üstüm ıslandı kan beynime sıçradı Bu da mı gelecekti başıma bunu anlatırken babası da yanımdaydı gidip o çocuğu bize getirip neredeyse öldüresiye patakladı Ben bırakmasaydım da öldürecekti en son küçük kaynımı aradım o da geldi bayağı tartaklaldılar götürdüler köye gönderdiler öz amcasının yanına ben ne yapacağımı bilmiyorum ilk işim tanıdık bir Pedagogumuz var kızımı onun yanına götüreceğim bundan sonra ne yapılır nasıl düzeltilir hiç bilmiyorum 12 yaşında bir çocuk bunları yapabilir mi aklım almıyor Dünya nasıl çirkin nasıl bu hale geldi benle babası geceden biridir üzüntüden kahroluyoruz çocuğumuzu koruyamadık . Şu an birisi kalbimi bıçakla saklasa daha iyiydi ömür boyu unutamayacağım bir üzüntüye girdim aklıma geldikçe ölüyorum nefes alamıyorum Ne olur bana fikir verin doğru yolu bulmak istiyorum. Kızım 4 yaşında