0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından
Lütfen boşanmaktan başka bir çare yazar mısınız cidden bıktım ve ne öz güvenimi bıraktın ne bir şey mi sana ne sa  lak kadın geri zekalı kadın hep böyle sadece işten gelip yatıp telefon oynuyor konuşmak bile istemiyor sürekli her şeyi eleştir

7 Cevaplar

+2 oy
(18,081 puan) tarafından
Boşanmak dışındaki bir çare ? Kocana büyü mü yapalım e...k kadar adamın karekterini pardon karektersizliğini değiştiremeyeceğimize göre ya susup ksbulleneceksin ya da ona onun dilinden konuşacaksin 
(1,348 puan) tarafından
Ben onun gibi konuşunca sinirleniyo ya da küsüyor ya da.... Umursamamak da bir çare olur dedim oda olmuyo bu seferde o gelip konusuyo
-Reklam-
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Dilin yok mu canım snein ? O sana söylediğinde sen de ağzının payını ver. Etki tepki meselesi, ha ona rağmen adam olmazsa boşanmaktan başka çare yok!
(1,348 puan) tarafından
Söylüyorum bende ama o kendini dev aynasında zannediyor çok sinirleniyo küsüyor umursamıyorum o zamanda gelip kendi konusuyo zamanı var tekmeyle koyacağım onu kapının önüne
0 oy
tarafından
Sende onun eksiklerini yüzüne vur yoksa kendini mükemmel sanir.benimki kiloma laf vurur halbuki şişman sayılmam 69 um. bende sen kendi tipine bak kır kafa derim. Sıkıysa Bi laf etsin hemen karşılık veririm acimam
(1,348 puan) tarafından
Öyle zaten kendini dev aynasında zannediyor bende söylüyorum nankorsun falan diyip sinirleniyo
0 oy
(2,498 puan) tarafından
Sende aynısını yapacaksın valla ben eşime şakayla karışık cat cat söylerim herşeyi 
(1,348 puan) tarafından
Söyleyince nankörsun falan diyo
0 oy
(13,112 puan) tarafından
Valla seven insan böyle konuşmaz sevmeyen insan ile de boşanmayıp ne yapacaksın? Belki çok dan dun oldu ama ***** karı diyecek yüzüme bakmayacak teli elinden düşürmeyip arada sırada o da onun içinden gelirse bana yaklaşacak olduuu başka 
(1,348 puan) tarafından
Çocuklar küçük şuan idare etmek zorundayım teşekkür ederim
0 oy
(1,530 puan) tarafından

Ayy haspam diyesim geldi :angry: kendi neymiş Brad Pitt falan mı ? Parçalarım onu bana öyle şeyler söyleyecek istemiyosa kapı orada bana saygisi olmayan adamın sevgisi de olmaz. Asla hakaret edemez derdi neyse söylesin.. Sabahtan akşama kadar yok zaten akşam da otursun telefonla oynasın oldu paşam baska eve niye geliyomus ki otel mi burası bence artık taviz verme farkına varsın biraz aileleri sok devreye.

(1,348 puan) tarafından
Ailemin arkamda durmadigini biliyor o yüzden git annengile der sürekli bende sen git çok istiyorsan derim gına geldi
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Ona kişi kendinden bilir işi kendini ne kadar aptalca gerizekli salk görüyorsan ne kadar ezik hissediyorsan bana yaşatma ikimizde biliyoruz disarda borun ötmüyor eve gelip bana sallıyorsun ama bir yere kadar sabrım var habern olsun aptallığın doymazsn elindeki hanımdandan olur evliliği de beceremediğiniz tüm dünya ya ispatlamış olursun de. 

Sakın kendini ispatlamaya çalışma çünkü kişi kendinden bilir işi. Aynaya baksın bir problemi varsa kendine dürüst olmayı öğrensin.
(1,348 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 270 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu

408,963 soru

12,291,462 cevap

38,223 kullanıcı