Merhaba evlendigim günden beti yuzum gülmedi eş ailesinden .esime hep başlık parasiyla azeri gelin getirmek istemisler. Eşim başlarda kavga ederek bni kabul ettirmis bunu bana evlenince soluyor. beni aldilar birlik oturuyoruz 2 buçuk sene burnumdan geldi en son bebek oldu işler daha sarpa sardı. Kaynanam 40 gün boyunca canımı sıkcak hal hareket sözlerde bulundu .zaten kendilerini yetistirememis insanlar .birde şiddet gordum eş ailesinden. Cocukluk travmalarim vardi zaten üvey annemden kaynakli. Ben cocuguma çok güzel bakiyorum lakin anneligi bnm burnumdan getirdiler bana sormadan cocuguma yanlis hareketler kafalarına göre istemediğim davranislari yapma egilimindeler ve yapiyorlarda esim aradaki dengeyi kuramiyor. Ailem arkamda degil. Ustelik bunlara sinirlenip bugün esime saldirdim onlarin tarafini tutması sinirime dokunuyo gözüm döndü oda bnm sezeryan dikişli yerime tekme attı bn şimdi ne yapmalıyım çok caresizim üvey taraftan kalan .miras evim var birde yetim ayligim ne olur çözüm önerileriniz varsa bekliyorum cocugumdan olmak istemiyorum. Bu arada esim resmi nikahlı esim