0 oy
507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba evlendigim günden beti yuzum gülmedi eş ailesinden .esime hep başlık parasiyla azeri gelin getirmek istemisler. Eşim başlarda kavga ederek bni kabul ettirmis bunu bana evlenince soluyor. beni aldilar birlik oturuyoruz 2 buçuk sene burnumdan geldi en son bebek oldu işler daha sarpa sardı. Kaynanam 40 gün boyunca canımı sıkcak hal hareket sözlerde bulundu .zaten kendilerini yetistirememis insanlar .birde şiddet gordum eş ailesinden. Cocukluk travmalarim vardi zaten üvey annemden kaynakli. Ben cocuguma çok güzel bakiyorum lakin anneligi bnm burnumdan getirdiler bana sormadan cocuguma yanlis hareketler kafalarına göre istemediğim davranislari yapma egilimindeler ve yapiyorlarda esim aradaki dengeyi kuramiyor. Ailem arkamda degil. Ustelik bunlara sinirlenip bugün esime saldirdim onlarin tarafini tutması sinirime dokunuyo gözüm döndü oda bnm sezeryan dikişli yerime tekme attı bn şimdi ne yapmalıyım çok caresizim üvey taraftan kalan .miras evim var birde yetim ayligim ne olur çözüm önerileriniz varsa bekliyorum cocugumdan olmak istemiyorum. Bu arada esim resmi nikahlı esim 

5 Cevaplar

0 oy
(3,393 puan) tarafından
Resmi nikahın yokmu yetim aylığı nasıl alıyorsun 

Tek çözüm bu evden çıkmak maddi durumunuz mu el vermiyor
(29 puan) tarafından
Başlarda böle degildim sus pus çok ezildim o zaman da böle davraniolardi bastada bunlar yasanmadan once istedikleti sevdikleti yoktu zaten
(29 puan) tarafından
Bn çok sevdirmeye calistum kendimi ama benim ailemede dil uzattilar Bn buna susamazdim kendileri kendilerinden soguttular
(29 puan) tarafından
Kimsede durduk yere degismez cazgirlik degil ruh sagligimi bozdular bni esimden gezmeye götür dedigimde esim ısrarla goturmucem diyince araya girdi bnde sen karışma dedim ogluna ablasının ailesinin evine bırak dedi başlarda hep annecim babacım diyen insandım ama evine gelince hep surat kaynananin hep tersleme sucum gunahim yokken oluo bide bunlar artı birde evimi dinliyormus ogluna diyor
(420 puan) tarafından
Bana bir yerlerde birşeyler olmuş ve aile sana karşı bir cephe almış gibime geliyor sonuç olarak sende saygı onlardada sevgi yok....
(29 puan) tarafından
Ne gibi şeyler
-Reklam-
0 oy
(828 puan) tarafından

Allah'ın adaleti tecelli etsin dilerim. İçimden böyle yazmak geldi

İnsAllah evin ayrılır kaynanani hiç görmezsin eşin mum gibi olur ömür boyu niye tekme attım ki diye uykulari kaçar uykusuzluktan mahvolur.sende iyiki diyeceğin herşeyle karşılaşir çocuğunla çok mutlu hayat yaşarsın <3

(29 puan) tarafından
Allah razı olsun Amin öle basim agriyorki içimin yangini dinmio basim catlio çok fena
(828 puan) tarafından
Allah ferahlık versin insAllah.
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Sana ne diyelim evlilik oyuncak değil ki herşeyi enine boyuna konuşmadan tamam diyen sensin çok üzüldüm ama yapacak bişey yok resmi nikahta yok sanki nerden tutarsan elinde kalıyo senin iş 
(29 puan) tarafından
Yok resmi var
(29 puan) tarafından
Kendi ailem sokağa attı bende yangından kacarken doluya tutundum kendimi kurtarayım diye 2 haftada evlendik
(3,393 puan) tarafından
Ooo 2 haftada arkadaş bile seçilmez evlenmek mi
insan 5 10 yıldır tanıdığı adamı bile masaya oturmadan 40 defa daha düşünür kız 2 hafta ne demek
(29 puan) tarafından
Sokağa kötü yola düşmek istemedim doğru diyorsunuz zaten baya rol ysptilar ailemide kandirdilar annem en son zaten evlendirio basimdan attim seni dedi
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Evin ve maaşın varsa direk gizlice avukatla görüş darp raporu al eşine saldırma kimseyede piskolojini sağlam tut ellerine koz verme bu zamanda evin varsa az buçuk gelirin arkanda duracak anne babadan daha faydalı inan devletten yardım alırsın yada bakıcıya bırakır çalışırsin kendine eziyet ettirme sakın farkında ol evin ve ez buçuk idare edecek paran var bunlar senin arkanda sana uzanacak bir el bekleme onlar senin için çok güzel dayanak zaten 
(29 puan) tarafından
Annemde olmeden vermem diyo hakkini bide yanınada almio evler pahali napcsm Bn kimide izalei suyu davasi aç kendi hakkini al diyo
(2,192 puan) tarafından
Kendi hakkını alman demek evin satılması anlamına geliyor anneni o şekilde ikna edebileceksen dene derim acmayayim beni yanına al kalalım benimde hakkım var sonuçta de kabul etmez kesinlikle satılır dersen hiç girme o ise alırsın ugrasip parayı sonrada o paraya evde alamazsın daha elinden uçup gider evde parada
(29 puan) tarafından
Yok o şekil konustum vermedi
(2,192 puan) tarafından
O zaman hiç deneme derim çünkü parayı alsan ne olacak ki işini gormez bir yıl iki yıl kirani öder belki ya ondan sonra tek maasla kira ev geçim çocuk bakmak çok zor olmuyor yani o ev sana uzun vadede lazım bence bide boşanmadan alman için çalışmak gerekiyorki açıkta kalmayasın iyice eee Alcan eşin ailesi eşin sende tutacak mı sanıyorsun yer bitirirler seni
(29 puan) tarafından
Zaten noterde annemle imza olayı vardı kayinpeder gelmus oraya
0 oy
(17,913 puan) tarafından
E bir darp raporu gerekirse sığınma evi sonra da ayrılır geçersin kendi evine bebeğinle huzurun olur en azından böyle yaşanmaz. Tanımadan bilmeden evlenilmez coluk çomak sürü gibi bir evde yaşamaz imkanım olsa bütün evlelik hevesi olan bekar kızları bu siteye üye yapıp evliliğin bir b.k olmadığını birlikte yaşamanın delilik olduğunu gözlerine sokardım
(29 puan) tarafından
Kardeş birlik oturuyoruz dedim ama sole kapilar ayrı ama ortak bahçe var oda birlik oluomu esim kapılar ayrı sonucta buyutuosun diye ama evlerimiz 2 adim
(17,913 puan) tarafından
İşte yataklarınız ayrı bu ayrı evlerdeyiz olmuyor ayrı oturan insanlar haftada bir iki görüşür birbirlerine sık gidip gelmez Cat kapı gitmez önceden müsait mı değil mi haber edilir vs vs liste uzar gider
(29 puan) tarafından
Öle kaynansm tel de yok elinde çat kapı geliyo daha hemde aksam vakitleri esim varken gunduz Bn varken sırf evde gelmez

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 317 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 179 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
23 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 391 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (292 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,902 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...