0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
GöZümün yaşı hiç dinmiyor  dinmiyor … en güzel yerde biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum bu can çekişmek gibi birsey ama kimse sizi duymuyor gibi anlamıyor gibi … hayat devam ediyor acımasızca  dün rahim kontrolüm vardı doktoruma gittim orda sarıldık doktorumla elimizden gelen herseyi yaptık yapacak birsey yoktu çok küçüktü üzülme lütfen diye teselli etti beni   konuştuk fakat doktorum kendini hazır hissettiğinde en az 6 ay bekledikten sonra gebelik yaşayabilirsin dedi Annem de çivi çiviyi söker diyor hocam  bir evladın yine olursa daha kolay atlatırsın diyor  şimdi bunu birdaha yaşamaya gücüm varmı bilmiyorum ama bir taraftan da istiyorum sanki dedim oda onayladı kesinlikle iyingelicek dedi 

Yeni bir bebek daha beni iyi edermi sararmı bilmiyorum  bir kızım var zaten ona dayanıyorum ona sarılıyorum hep bu ukte hep yüreğimi yakacak biliyorum ama bu dünyada kızımı tek bırakmak istemiyorum kardeşi olsun istiyorum ama korkuyorum. 

Size burda yazıyorum çünkü kalbime dokunan msjlar var içimi saran 

Ne dersiniz bu yıpratıcı süreçten çıkacakmıyım aşacakmıyım başaracakmıyım 

18 Cevaplar

+1 oy
(2,936 puan) tarafından
Seni asla anlayamam ama sana şöyle bir teselli veririm acının büyüklüğü çok fazla peygamberimizi Rabbim en sevdiği kulunu bile evlat acısıyla sinamis bir kedi bir köpek bile evladına göz yaşı döküyor yani evlat acisinin dili dini ırkı yok amaa bir süreden sonrası isyana giriyor sen kendini öldürsende bebeğin gelmeyecek ama sana şefaatçi olacak bir meleğin var sen her göz yaşı döktüğünde o çocuğu da rahatsız ediyorsun kabullenip alışmaya bakmalısın bak kızin varmış eşin var yine olur inşallah evladın kendini yıpratıp çocugada kendinede eziyet etme sana onu nasip eden senden aldı ağlaya ağlaya içini çürütme kuzum 
(136 puan) tarafından
Kabul ediyorum en başından beri ama kalpten gelen isyan olmuyor dilden gelen isyandır ben hiçbir zaman isyan etmedim Allahım benim canım bile seninkine o neden öldü diyemem buna hakkım yok dedim bunu hep bastırdım ama açım gözlerimden akıyor bu isyan degil
-Reklam-
0 oy
(8,427 puan) tarafından
Allah sana yardım etsin cok zor ama biraz toplan cocuk ıcın acele etme
(136 puan) tarafından
Çok çabalıyorum :(
(8,427 puan) tarafından
hemen gecmez tabi canım ama ağlama toplan öbür dünyada hisediyo bol bol dua et sadece onun icin
0 oy
tarafından
Başın sağolsun. Acın daha taze böyle hissediyor olman çok normal. Kendine biraz zaman vermelisin canım. Vücut toparlansin Allah'ın izniyle yeni gelecek çocuk için vitamin depoların iyileşsin. 
(136 puan) tarafından
Allah’ımdan hayırlısı
0 oy
(2,312 puan) tarafından
Allah sabır versin canm imtihan demek ki ama bence hem ruhen hem bedenen biraz toparlan kızımda etkileniyor senden zamana bırak Rabbim büyük 
(136 puan) tarafından
Allah büyük tür
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Tabiki başaracaksın ne demek başaracak mıyım hemde öyle başaracaksın ki ve evet yeni bir bebek iyi gelecektir ❤️ Allah yardımcın olsun ama güzel günler yakındır :)
(7,459 puan) tarafından
Aynen öyle sen güçlü bir annesin ve çok güzel bir annesin cennetin kapısında seni bekleyecek yavrun❤️
(136 puan) tarafından
:( ❤️
(7,459 puan) tarafından
Hiç üzülme sarılcaksınız kavuşucaksınız kuzum❤️
(136 puan) tarafından
Canım benim ❤️ İnşallah
(7,459 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Onun acısı ayrı yüreğinde kalacak canım ama yeni bir bebeğin dünyaya gelişi yürüyüşü gülüşü belki kalbinde yeniden umutlar belirleyecek ilk gebeligimi düşük yaptım acısı hala kalbimde ama sonra tekrar hamile kaldım ve o bana umut oldu sana da öyle olur inşallah canım kendini hazır hissettigin zaman denemelisin psikolojin ve rahmin  duzeldigi zaman canım 
(136 puan) tarafından
İnşallah ❤️
0 oy
(9,426 puan) tarafından
Rabbim sabır versin inşaAllah. Benim eşimin yengesi bir oğlunu 40 günlükken kaybetti 40 gün kuvezde kaldı normal doğum 40 haftalık ti doğduğunda gebeyken hiç bir sorunu sıkıntısı yoktu ama bebeğinin nefesinde sorun vardı onu kaybetti bu acıya dayanamam vs dedi bir tane daha yaptı oda erkekti oda aynı şekil 30 gün kuvezde kaldı onuda kaybettii. 2 sene arayla 2 oğlunu toprağa verdi.bir tane oğlu var suan o ilk çocuk bu ölenlerden daha büyük masaAllah kadına hayret ettim o kdr sakın kabullenmiş şükür ediyordu ki hiç ağladığını görmedim ilk günler çok ağladı tabi ama ondan sonra ağladığını görmedim. İçim kavruluyor ateş var kalbimde diyirdu ama bir oğlum var beni ağlarken görmesin derdi. Yapma canım sende toparlan bak kadın birinde 40 gün umutla bekledi sut verdi iylesevek diye yanına dokundu ikinciside 30 gün daha beterini yaşadı ve yine kaybetti. Seninki daha minacikti onun kdr umutlanip beklemedin yoğun bakım kapılarında ama onun kdr güçlüde değilsin biliyorum çok zor çok çok zor. Rabbim sabrını versin 
(136 puan) tarafından
Bende normal doğum yaptım doğurduğumda yaşıyordu 3 gün KüveZde kaldı yaşadı  3 gün gittik hep umutlandım günden güne iyi görünüyordu gözüme
Tabi Allah kuluna taşıyamacagı yükü vermezmiş o bayanın yaşadığı da çok zor Allah sabrımı genişletsin bana kalp ferahlığı versin tüm böyle yaşayan annelere su serp rabbimmm
(9,426 puan) tarafından
Amin inşallah canım ♥️
0 oy
tarafından
Tabii ki başaracaksınız. Başınız sağolsun çok büyük bir acı yaşadığınızın farkındayım dünyada evlat acısından daha acı bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Çok üzüldüm gerçekten.. ama belki içiniz ferahlar diye anlatmak isterim; kayınvalidem eşimden sonra kaynımı doğurmuş fakat bebek kan uyuşmazlığından dolayı beyin gelişimini tamamlayamadan dünyaya geldiği için doğduktan sonraki gün ölmüş maalesef. Mezarı ismi bile var ziyarete gideriz ara sıra. O da bunalıma girmiş evlat kaybetmek kolay mı. Fakat doğum yaptıktan 2-3 ay sonra görümceme hamile kalmış. O gayet sağlıklı dünyaya gelmiş şimdi 26 yaşında. Halen iyi ki tekrar denemişim yoksa o acının üstesinden gelemezdim der. Çivi çiviyi söker derler çok doğru... eminim tekrar hamile kalmak size çok iyi gelecektir. Tabii her anlamda buna hazır olmanız önemli. Kendinize biraz zaman tanıyın henüz acınız çok yeni. Toparlandığınız zaman tekrar denersiniz Rabbim inşallah sizi sağlıklı bir evlat ile mükafatlandırır. Melek olup giden yavrunuz size şefaatçi olacak diğer tarafta onun da mükafatını alacaksınız inşallah... sabırlar diliyorum 
(136 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim Allah peygamberlerden sonra  sevdiği kullarıda evlat acısıyla sınarmış buna hep sabır ettim sadece göz yaşlarımı susturamadım sadece o çok güzel çok emin bir yerde diye diye ağladım halada böyle ağlıyorum benim canım benim değilken Allah’a nasıl isyan ederim ki imanım kuvvetli inancım kuvvetli olduğundan sadece gönlümün acısını göz yaşlarıyla hafifletebiliyorum başka çarem yok boynumuz kıldan ince emir büyük yerden …
0 oy
(16,902 puan) tarafından
Rabbım sabrını arttırsın insalah canim
(136 puan) tarafından
Allah razı olsun olsun saol canım ❤️
0 oy
(13,225 puan) tarafından
Rabbim sabur versin canim bizde cuma günü eşimin yeğenini kaybettik 11 yaşında unutulmayacak elbette ama hafifleyecek rabbim kimseyi taşıyamayacağı yükü yüklemez sen Allah a sığın vardır bi bildiği her şey birler için birer imtihan bu imtihanlar hakkıyla verebiliriz inşallah canım ne mutlu ki bi evladın varmış Allah ona ömür versin sağlıklı hayırlı bi bebegin daha olur Allah izin verirse
(136 puan) tarafından
Hep imtihandan geçiyoruz rabbim sabır ver  inşallah canım
(13,225 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(200 puan) tarafından
Rabbım sabır versin gülüm üzülme cennette kavuştursun Rabbım 
(136 puan) tarafından
Amin inşallah Allah iım
0 oy
(103 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum kaç haftalık doğum yaptım bilmiyorum ama ben doğum yaptığımda 7aylik hamileydim ve ölü doğum yaptım ve bize verdiler mezara götürdük hiç unutulmuyo 3yil oldu aklımdan cikmiyo ama ondan sonra oğlum oldu şuan 2.5 yaşında iyi olmuş dioruz herşeyin hayırlısı öle dua et elbette anne olucaksin ve bugünleri azda olsa unutturacak sana gönlünü ferah tut
(136 puan) tarafından
Bende 6bucuk aylık doğum yaptım ve yaşıyordu doğduğunda 3 günde KüveZde yaşadı sonra sı taktiri ilahi
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama çivi çiviyi sökmüyor kendimden biliyorum birinin yasını tam yaşayıp bitirmeden diğerine bağlanmıyorsun yerine koyamıyosun doyasıya sevmeye korkuyorsun değişik bir duygu oluyor kendine zaman ver acını doyasıya yaşa ben yaşayamamıştım herkes çok üzülüyor zaten diye ama bana en iyi gelen şey onun için hayırda bulunmak yüzünün göremediğin gülüşünü başka çocukları güldürerek mutlu ederek izle o kadar iyi geliyoki  zamanla geçiyor ama inan senin suçun değildi ki elinde olan ne varsa yapmışsındır zaten bir  anne evladı için canını veririr elinde olsa Allah verdi ve aldı sınavın senin kolaylıkla hayırla geçmeyi nasip etsin Rabbim 
(136 puan) tarafından
Amin❤️
0 oy
(164 puan) tarafından
Cnm seninle ayni acıyı yasamis biri olarak zamana birakmani öneririm.Çünkü su an hersey taze ve hem senin bedeninin hemde ruhunun dinlenmeye ihtiyaci var.Bende senin gibi hemen onun yerini doldurmak istemistim.Ama o senin cennet kuşun insallah cnm.Bol bol dua et.
(136 puan) tarafından
Tabiki hemen düşünmüyorum şöyle 1 sene zaman tanıycam kafamı toplamak istiyorum
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Biraz kendini toparla ondan sonra çocuk yapın canım ben bekarken rüyamda bir oğlumun olduğunu görmüştüm evi temizliyorum bakıyorum çocuk yok dışarı çıktım her yeri aradım yukarıya doğru bir baktım ki uçurum var oraya doğru gidiyor oğlum gel annem gel düşüceksin diyorum yok anne bak düşmüyorum diyor bir ayağı kaydı nasıl düştü benimde ciğerim yüreğim onunla düştü sanki o değil ben param parça oldum fırladım uykudan ellerimi açtım dedim Allahım kimseye evlat acısı verme ben rüyamda yaşadım ve ben hayatımda böyle bir acı görmedim iliklerime kadar hissettim Rabbim sana sabır versin inşallah güçlü ol sen annesin ve bir yavrun daha var onun için güçlü olmak zorundasın 
(136 puan) tarafından
Çok çabalıyorum gerçekten hepsi minik kızım İÇİN ama. Öyle bir acısı vuruyorki beni ciğerimden yüreğimden işte o an durduramıyorum göz yaşlarım akıyo sicim sicim
0 oy
(6,456 puan) tarafından
Allah sabır versin canım. Ablam 6 yaşında oğlunu kazada kaybetti. Büyüktü artık okula başlayacaktı.

Tedaviyle doğmuştu. Çok kötü durumdaydı intiharı bile düşündü kendinş namaza verdi çok şükür ve 3 yıl sonra yeni bir bebek istedi bir oğlu daha oldu şuan 1 yaşında ve ona çok iyi geldi yüzünü güldüren tek insan o bebek oldu. 

Allah kimseyi evladıyla sınamasın . Çok zor tabikş ama büyükse acısı çok daha büyük oluyor
(136 puan) tarafından
Allah hiçbir yaşta yaşatmasın her türlü zor bir imtihan beterin beteri vardır Allah kimseye taşıyamıycagı yükü vermezmiş böyle avunuyorum rabbimin yanında en güzel yerde diye
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Tabiki de başaracaksın canım evlat acısı çok zor elbet Allah'ım kimseye vermesin ama kızin için dik durmalisin iki düşük yaptım bende ve artık çocuk sahibi olamam dediğim zamanda hamile kaldım kızım oldu elbette unutmadım ama inan ki dindiriyor zaman herşeyin ilacı iyiki diyorum olmuş yaralarımı sardı kızım sende ilerde böyle diyeceksin cennette iki meleğim var diyorum
(136 puan) tarafından
Evet Allah’a emanet yavrularımız en güzel yerdeler bunu bilmek çok rahatlatıyor
0 oy
(206 puan) tarafından
Aynı durumu nerdeyse bire bir yaşadık 6 ay önce bende 2. Oğlumu kaybettim aradan zaman geçti ama gözümün önünden gitmiyor ağlıyorum özlüyorum herkes birşey söylüyor yine olur ztn 1 oğlun var falan bu acıyı bilmeyen konuşmasın bence gerçekten çok zor birşey yaşım 18 belki daha çok şeyler yaşayıp göreceğim ama bu yaşımda evlat acısı ağır geliyor rabbim sabır versin çok zor ama biliyoruz ki cennette bizi bekliyor meleklerimiz:(
(136 puan) tarafından
Kesinlikle canım kimse bizi anlamıyor o acının göğsümüzü kalbimizi nasıl geldiğini ama güzel yerdeler cennetler daha güzel bir müjde varmı
(206 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten bu kötü dünyada değiller diye kendimi avutuyorum rabbimin bildiği vardır hayırlısı buymuş diyorum ben ameliyat olurken benim riskim vardı ölüceksin demişlerdi rabbim diğer oğlum için belki beni bağışladı belki acımız büyük ama zamanla insan alışıyor bir şekilde elden birşey gelmiyor dua edip mezarlığa gidelim onlar bizi görüyorlar çünkü yanlız olduklarını düşünmesinler rabbim sabırlar versin inşallah ♡
(136 puan) tarafından
Aminn

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,472 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 783 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu