Yani baştan aşağı fail bir yorum yine. Şimdi bir sağlıkçı olarak belirteyim ki AŞI OLUNCA O HASTALIĞA ASLA YAKALANMAZSINIZ diye birşey yok. Aşılar hastalığın sizi öldürmesini ya da ağır atlatmanızı engeller. Ben 3 sinovac 4 biontech oldum. Buna rağmen 3 kere covid oldum. İlk covidim aşısızkendi. Ölüyorum sandım gerçekten. Etlerin kemiklerimden ayrıldı. Diğeri aşılı iken biri hamile iken oldu hatta. Ufak grip gibi geçti ikisi de. Otizmle ilgili bilginiz inanılmaz ötesi yanlış. Topuk kanından otizm zaten tespit edilemez. Sma ya gelince. Sma gen mutasyonu ile oluşur. Yani bu genin anne ve babadan gelmesi lazım. Yine çocuğa yapılan aşı ile alakası yok. Bu konuda da bilginiz eksik. Sma vakaları artmadı. Kampanyalar nedeni ile daha bilinir oldu. Şimdi şöyle birşey var. Yapılan aşıların önlemeye çalıştığı hastalıklar kötü şeylere neden oluyor.
Kızamığa bağlı ansefalit, körlük ve ölüm, kızamıkçığa bağlı doğum kusurları, bakteriyel menenjit sonrasında zeka geriliği ve sinir hasarı, çocuk felci infeksiyonundan sonra kalıcı felçler, Hepatit B virüsüne bağlı olarak karaciğer kanseri, ölüm olabilir. Bu yanlış bilgiler için değer mi bu riski almya