0 oy
752 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından

Kızlar hiç iyi değilim. Burda herkes birbirine çok güzel destek olduğu için yazmak istedim. Daha önce de çok konular açtım. Nerden başlasam bilmiyorum. Öncelikle babasız büyümüş zor yollardan geçmiş bir kadınım. 28 yaşındayım. Çocuğum yok. 3 sene önce hayatımın aşkı dediğim adamla evlendim. Fakat evliliğim bi hayal kırıklığı oldu. Yurtdışından Türkiye’ye gittim onun için. Örf adet konusunda zorlandım haliyle. Haftada 2-3 gün ailesine gitmek isterdi. Ailesi de beklerdi. Zamanla bu durum sıktı beni ve anlaşmazlıklara yol açtı. Başka konularda da çok tartışmalarımız oldu aileler de işin içine çok karıştı ve herkes yüz göz oldu. Kapanmam konusunda baskı yapması ayrı mesele, çalışmak istememe karşı çıkması ayrı mesele. En son kendi işinden dolayı koptu hengame. Bana herkes niye Türkiye ye geldin diyip duruyordu. Eşimin iyi bi işi yoktu. KPSS falan da hiç umrunda değildi memur olmak asla istemiyordu. Kaç kere iş kurdu batırdı. Yakın çevremden zaten çektiğin rezillik ne bunun için mi geldin baskıları görüyordum. Fakat diretti hiç benim isteklerimi umursamadı yapma dediğim işleri yapmaya devam etti hatta konuyu beni beğenmiyorsun, benden utanıyorsun, destek olmuyorsuna getirdi. Çok büyük kavga ettik hakaretler içeren. Evi terketti günlerce dönmedi. Boşanma davası açtım fakat boşanmadık hala yapamadım dosya yarım duruyor. Çaresiz ailemin yanına döndüm. Gitme etme dediyse de emin olun elle tutulur hiç bi çabası olmadı . Benimle yurtdışına gel dedim onu da kabul etmedi. 6 ay oldu ve ben çok acı çekiyorum. Gittiğim günden beri beni arayan soran olmadı. Bu kadar mı değersizdim? Herkes ne kolay gözden çıkarıldın diyor . Çok zoruma gidiyor. İşim gücüm var ama huzurum yok bu acı dinmiyor. Ortak bi tanıdığımıza onu bırakıp gittiğim için bana çok öfkeli olduğunu söylemiş. O da beni suçluyor anlayacağınız. Bana vereceğiniz tavsiyeler var mı bu ayrılık travmasıyla nasıl başa çıkacağımı inanın şaşırdım. Yakında boşanacağız. Birdaha aile kurabileceğimi hiç sanmıyorum. İçim acıyor :( 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu an çok üzülüyorsun haklısın da ama seni sen olduğun için kabullenmemişler seni istedikleri şekle sokmak istemişler emin ol ki bu seni seneler geçince daha da mutsuz edecekti. Zamanla düşüncelerin hislerin değişecek içini ferahlatmaya çalış sen çk değerli ve önemlisin bunu unutma seni mutlu edecek şeylerle ilgilen başkalarını dediğine bakma kendine odaklan atlatacaksın bu süreci. Şöyle düşün barışsan geri dönsen neler olacak ve sen mutlu olacakmısın? Boşansanız neler olacak bunları karşılaştır senin için nasıl hayırlıysa öyle olsun. Birilerinin seni değiştirmeye çalışmasındansa özgürce kendi doğrularınla yaşamanı dilerim❤️
-Reklam-
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Senın ıcın çabalamayan bı insan ıcın üzülmeye değmez
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Üç çocuğum ile ondort yıllık evliyim bitti eşim beni aldattı ve bunu detayları ile bana anlattı ne bir özür diledi ne de af diledi. elli üç kilodan otuz sekiz kiloya düştüm çocuklar etkilenmesin diye geceleri ağlardım.ben kendimden geçtim çocuklarını hiç aramaz sormaz oğlununen son bir yaşında gördü .rabbim bana nice kapılar açtı .isim yoktu isim oldu.simdi beni seven bir eşim var o günler hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti.sukur ki evladın yok 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Çocuk olmadan boşandığına şükret kardeşim. Daha evi geçindiremeyen bi adam 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 323 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (816 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 753 göst.
19 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Derbeder (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,319 göst.