Ya uyumuyor bu actig8m kaçıncı post. Kizlar deli olucam artık 20 aylık oldu hala aynı ya bi gün mü uyumaz bi cocuk doğdu doğalı Herr gece sabahlıyoruz artık bıktım bakmak dahi gelmiyor içimden istemiyorum artık. Çok acımasız gelebilir.size ama artık yapamıyorum bittim tukendim yemin ederim sabrım kalmadi. Gündüz yemek yemez ne yapsam. Çeşit çeşit önüne sererim aslaaa ağzını açmaz yırtıyorum kendimi artik ama yokkkkk. Çok yoruldum. Yemek yemez ama mama mama diyip duruyor ne versem yemiyor. Şimdi de uyanmış ağlıyor mama diye. Sonra keidne vurup durdu hep yaptığı sey. Aldım mutfağa gittim ne verdiysem istemedi. Artık aldım yatağa firlattim ağladı dönüp bakmadim 10 dk fln sonra kalkıp aldm sallıyorum şuan ağlıyor hala. Kocan nerde diye soracaksaniz salonda zibariyor şuan. Ben artık canıma kıyıcam yaşamak istem yaa benim hayatım yok hayatı bırak ne yemek yiyorum ne 1 dk uyuyabiliyorm ya. Bu nasıl iğrenç hi hayattir bu nasıl bi zehirr hayattir böyle. Doktora da gittim bsy yok dediler diş demeyin diş değil. Offf :,(((((