Allahım allahım bende bir oğlan vardı dillere destan anamdan emdiğim sütü burnumdan getirirdi görenler şaşar kalırdı öyle hareketli laf dinlemeyen çocuktu yani gerçekten eşi benzeri olmayan bir çocuktu benim için. Oğlan 3 yaşı geçti bir şeyler oldu çok sakin laf dinleyen büyük adamlar gibi konuşan çok bilmiş bir çocuk oluverdi bir anda gözlerim yaşarıyor valla onu böyle gördükçe o kadar uysal bir çocuk ki anlatamam . Ergenlikten çıkmış gibi 2 yaş sendromu resmen ergenlikmiş sjsjjs çok şükür çıktık kurtulduk. Darısı minik beylere minik hanımlara ufak bir inatçılığımız var o da nazar boncuğumuz olsun hiç göze batmıyor hiç ağzından çıkan her kelimeye eşimle göz göze gelip şaşırıyoruz nasıl biliyor nasıl bu hale geldi diye gururlanıyoruz. Burdaki hanımlar soruyor ne zaman rahat ederim ne zaman biticek bunlar diye 3 yaştan sonra rahat ediyorsun bacım )
3 yaşında oğlum bu dediklerinin aynısı ama bire bir . Hiç düzelme yok bizde ama hala aynı
Okurken gözlerim yaşardı maşallah barekallah. 1.5yaştan selaaaam çok hareketliyiz
Eylül şu yazdıkların içimi biraz olsun rahatlattı. Bir şey sorucam. Sana da hiç düzelmeyecek gibi geliyor muydu? Yani şu an yaramaz ilerde de aynı olur gibi düşündürüyor muydu? Eğer öyleyse de değiştiyse oturup üç yaş sonrasını bekleyip kendime öyle moral vericem de o yüzden soruyorum
Bu arada maşallah subhanAllah diyorum oğluna gerçekten canı gönülden.
403,439 soru
12,086,405 cevap
36,377 kullanıcı