0 oy
644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kayınbabam 3 öğün düzenli yemek isteyen biri maalesef değişmiyor illa olacak. 1.sınıfa giden bide 2 yaşında çocuğum var onlarla uğraşmaktan akşam yemeğini zor yetiştiriyorum zaten bide öğlen sıcak yemek olacak falan için daralıyor. Taşınma işimiz var aslında ev bulamıyoruz biraz da daraldık bu aralar biliyorlar maddi olarak ne biliyim garip geliyo eşime diyorum yani gelmek yerine o parayı gönderseler ya bize elinize harçlık olsun diye diyorum bişe demiyor tabi. Oğlunun evi tabi gelecekler ama içimi de bu düşünceler biraz sıkıyor. Ben 1 hafta geleceklet sanıyordum şimdi öğrendim ki 2 hafta kalacaklarmış kızlar 2 hafta 3 öğün yemek nasıl halledcem ya,:( Allah kolaylığını verir inşallah.

Maddi olarak da iyice datladığımız bir zamandayız ev sahibi çıkarıyo falan, öyle maddi anlamda da destekleri yok. Bazen içimden diyorum hayırları yok bari sıkıntı olmayın 

İçimi rahatlatmak için dua ediyorum 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabahtan büyük bı tencere yemek yap ne blym patates patlıcan kabak ne olursa akşama kadar onu ısıt yesin
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Dua et kalbini ferah tut. Belki gelmelerinde bı hayır vardır. Bazen büyüklerimizin olduğu yer bereketlenir huzurlanır
0 oy
(334 puan) tarafından
Kaynanan eşinin huyunu biliyor ve 3 öğün taze yemeğini hazirliyorsa orada da yapar rahat edersin işte sizde yersiniz durumunuzu da biliyorsa alusverste yaparlar nnodmali budur yapmazlarsa da boşver kendini yorma durumunu görür yetistiremiyi der erkn giderlersonuçta misafr umddugunu deegil bulduğunu yere kendini paralama
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım hayırlı ferah kapılar açsın sen hiç düşünme onların masrafını misafir nasibi ile gelir sizden eksilmez kız iki hafta yahu niye bu kadar taktın ki 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 363 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 444 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 516 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 464 göst.