0 oy
81 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (87 puan) tarafından
Verecek ve yapacak bir şey bulamıyorum sebze olarak ne vericem bilmiyorum her şey kısıtlı sanırım yetemiyorum anlamıyorum çok üzülüyorum insanlara bakıyorum ne imkanları var ama bende yok ve bir şey yapamıyormuşum gibi sürekli mıhallebi faln da veremiyorum köyde yaşıyorun istediğim malzemeyi istediğim an alma şansım da yok

4 Cevaplar

0 oy
(1,170 puan) tarafından
Köyde sebze meyve daha doğal süt ürünleri desen öyle bence çok takma kafana . İnstagrama bakma sen biz sanki avokadolarla mı büyüdük . Ne varsa bebeğine uygun şekilde ver . 
-Reklam-
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Köydesin daha güzel ya herşeyin en organiği var öyle değişik seylere ne gerek var sonra normal yemek yemiyo genelde öyle bebekler ben hep sabit yapıyorum mesela kabak çorbası  yoğurt çorbası kayısı püresi yapıyorum kuru kayısı dan bazen yoğurtla karıştırıp veriyorum el kadar çocuk ne yapacak çeşidi severse tarhana yap bol bol yesin bı pırasa ver eline oyalansın damaklari rahatlasın pazara gidebildinde armut elma alırsın muz rendeler verirsin takılma gidipte değişik değişik yiyeceklere hiç gerek görmüyorum sürekli yediremicem şeyi yemesin zaten 
0 oy
(980 puan) tarafından
Kız benim imkanim var da ben bile sasiyorum ne yapacağımı o kabiz eder bu ishal eder. Ne buluyorsam veriyorum sen de öyle yap biz nasil büyümüşüz ne buluyorsan onu yap :) 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Şöyle bacım mesela o gün patates yemeği yapacaksın biraz patates onada haşla zeytin yağı ile ver.. Havuç haşla tarhanayı hergün versen bile olur inan ben tarhanayla 1 yaşına getirdim desem yeridir.. 2 günde bir tarhana içirdim hem şifalı diye hemde doyurucu diye köy tarhanası bu arada asla özel almadım çünkü kayınvalidem kendi yaptı.. Yani kendinize yaptığınız yemeğe yakın şeyler ver sürekli sizle aynı şey yediğini hissetsin mutlaka sofra kültürü olsun ona ayrı kendine ayrı sofra asla kurma birlikte yiyin 10. Ayda ben kendi yemeklerimizden vermeye başlamıştım doktorumuz demişti tuz atmadan ver diye tuz atmadan ona azıcık ayırır öyle tuz atardım.. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 202 göst.
21 Kasım 2021 Aile kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.
20 Aralık 2021 Aile kategorisinde Mrve0193 (67 puan) tarafından soruldu

404,444 soru

12,116,156 cevap

36,461 kullanıcı

...