Merhabalar hanımlar . Eşimin işi geregi her iki aileden hemen hemen aynı mesafede uzakliktayiz .uzaklık 8 9 saat var her iki tarafa da.. bir senelik evliyim . Evliliğimin 3. Ayında eltim geldi bir hafta kaldı .4. ayında kaynanam gil geldi 6. Ayında da diğer iki kayinlarim eşleriyle birlikte kaldılar . Ben bu durumdan aşırı rahatsızım .eşime dile getiriyorum eşim beni daha doğru düzgün tanımadan benim ailemi istemiyor dmesin diye büyük tartismalar yapmiyorm sadece yeni evlemdigimi sürekli birilerinin gelmek istediğini bı şekilde eşime söylüyorum . Neyse dedim hepsini agirlayim ki bizi bi salarlar artık diye dusunurken bu sefer kayinvalidemin kuzeni bugün evime gelmek istediğini ama hamile olduğum için yorgun bilmem ne olabileceğimi söyleyip yer yapıyor . O kuzeni kadınla da aramızda 4 saat var .bende psikoloji olarak çöktüm eşim evi temizliyor çoğu zaman o yemek yapıyor teyze bebek dogdugunda gelirsin inşallah diyip bı şekilde geri çevirmeye çalıştım . Sonra dogumuma az kaldı diye kayınvalidem kayinbabam güya bana bakmaya gelmek istediklerini eşime soyluyorlar sanki beni düşünüyormus gibi yapıyorlar. Ama bunu bana söyleyen kimse yok . Bende eşime annem gelecek hemen gelmesinler kendimi toparlayıp hiç olmazsa 40m çıktıktan sonra gelmelerinin daha doğru olduğunu soyluyorm . Bide 20 gün kalacaklarını falan dile getiriyorlarmis . Eşimde onlara ne söylüyor ne söylemiyor bilmiuorm . Sonra eşimin arkadaşı yazmış işte doğumunda kesin Gelirdim ama izin almam sıkıntı falan demiş hediyesini göndermek için adres istemiş .. hep benim evime gelmek isteyen eşimin tarafı. Arkadaşları ailesi akrabası . Artık sinir sistemlerim iyice bozuldu .. eşimle bunlar yüzünden tartışıp aramız açılsın istemiyorm ama yine de tepkimi belli ediyorm ... Ben eşimin ailesi gile gittiğimde bizi hiçbiri yemeğe dahi cagirmadilar . Bir hafta kaldık her gün kaynanam gile gekdiler zahmet edipte bize de gelin demediler .ben bunu eşime de söyledim. . Enayi değilim ben diye .. benim eşim sakin bir insandır . Ben böyle derken hiç yorum yapmaz ne olumlu ne olumsuz .. bu durumları ben mi abartiyorm hamile olduğum için sabrım mi yok bilmiuorm. Bu durumumla siz karsilassaydiniz ne yapardınız