+1 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (1,206 puan) tarafından

image

image

Bunu yeni hördüm bilgisi olan? N denli doğrudur. Linç yapıp devlete ona buna taş atılmasıdeğil amacım. 

12 Cevaplar

+5 oy
(3,044 puan) tarafından
Çocukların okula gitmemesi onlara nasıl bir zarar verecekki. Grevin de mantıklı bir amacı olmalı. Grev yaptığın kişiyi zararı ugratmali ki grevin bir faydası olsun. Bu sadece bizim ekonomimize zarar verecek bir davranış. 
tarafından
Dünde aynısını ben yazdım. Grevde bir mantık aradım ama yok bulamadım. Sessiz sessiz isteyen boykotunu yaparda bir gün boyunca hayatı durdurmak Gazze'ye ne yarar sağlar hiç bir şey bulamıyorum.
(1,206 puan) tarafından
Bi faydası yok daha fazla ses duyurmak için demiş olabilirler. Keşke çok daha sert darbeler vurulabilse ,bunlarla n denli olur bilemiyorum
tarafından
Bunlarla hiç bir şey olmaz. İnan bu şekil tepki sadece ülkeye zarar. Destek vericez diye de düzenli giden bir şeyi durdurmak sıkıntılı bir durum olur. Grevdeyim diye küçük düşünüyor. Bir gün bakkal market mağaza ticari yerler kapalı olsun evde var zaten onlarla yemek yapar yeriz düşüncesi resmen bu. Bir gün marketten bir şey alınmasa aç kalmazsın. Ama bu tek marketle bitmiyor.
(1,206 puan) tarafından
Umarım daha somut şeyler elde edecek fikirler olur da hep birlikte yapabiliriz
tarafından
İnşallah
-Reklam-
+4 oy
(6,318 puan) tarafından
Vay be... keşke doğu turkistan kardeşlerimiz içinde böyle grevler görseydik!
(7,410 puan) tarafından
Her filistin paylaşımı altında bu yorum. Zaten vicdanı merhameti olan Türk Arap Rus diye ayrım yapmadan katliam olan herkese tepki gösterir.ama ısrarla Filistine destek yorumlarının altinda bunların yazilmasinda iyi niyet sezemiyorum nedense.
(6,318 puan) tarafından
O senin artniyetin canım. Filistin için post açıldığından buraya yaşıyoruz. Rusya için açılsa oraya yazarım. Nijerya için açılsa oraya yazarız yani filistinle alakalı bir durum değil.
(7,410 puan) tarafından
Zaten olmaması lazım canım. Ama ben bu zamana kadar bu sözleri söylemezken filistin söz konusu olunca doguturkistan li kardeşlerimizi sözde düşünüp gibi yapıp onlara olan desteği engellemeye çalışanları gördüğüm için. Ister istemez iyi niyet hissetmiyorum.  Ama Belliki sen onlardan degilsin. Yinede böyle yazınca sanki acı kıyaslıyor gibi yani. Bana çok etik gelmiyor canım. Görünceye yazmadan edemiyorum kusura bakma
(6,318 puan) tarafından
Sende haklısın insanlar gerçekten tuhaf doğal olarak önyargılı yaklasabiliyiruz
(1,206 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(322 puan) tarafından
Çocukları okula gondermiycezmi yarin
(1,206 puan) tarafından
Bilgim yok bende merak ediyorum.
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ne yani şimdi okula gitmiyecekmi çocuklar kafam karıştı 
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Öğretmen grev var göndermeyin demedi ama 
(1,206 puan) tarafından
Öğretmen bunu demez zaten ama eğitim işi biraz zor
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Eşleriniz veya sizler işe gitmeyeceksiniz, kendi şirketi olanlar o gün ticari işlerini yapmayacak ve dükkanları kapatacak, ödemeleriniz varsa yapmayacaksınız, çocuklar okula gitmeyecek. Peki bunun faydası ne olacak? 
(1,032 puan) tarafından
Doğa sen bence iyi bir insan değilsin ve seninle zaman kaybetmek istemiyorum. Kelime israfına gerek yok. Allah ıslah etsin.
(4,214 puan) tarafından
Ukrayna'ya değil bir hatim bir Fatiha bile gönderdiyseniz ben de hiçbir şey bilmiyorum.!!! İki yüzlüsünüz. Bahaneniz bol. Ben en azından netim. Keşke ülkemizin ekonomik durumu iyi olsa da sözümüz dinlense çat diye ayrılın ulan diyebilsek. Önce kendi çocuğumu, kendi vatanımı, kendi soydaşımı düşünürüm. Öyle olmalı yoksa yok olursunuz. Malesef ki Filistin gibi.
(1,206 puan) tarafından
Arkadaşım senin kafan mı güzel? Ukranya Afrika hangisinde Filistin kadar acil olan bir durum var. Orda katliam soy kırım var. Bunları gösteren medya sosyal platformlar onların öyle bir durumda oldugunu göstermedi. Benim gördüğüm duyduğum yollara bile asılan afişleri kalkıp burdan yardım edin desen yok dernek yok bilmem n en başta belkide sen Deniz feneri olayını biliyorum o yardımların nereye gideceği belli değil dersin!! Bn sadece erteleye bilen bir gün erteler umuduyla paylaştım. Bnm de banka işim vardı. Üstelik iki küçük bebeyle anca dünki hava durumu müsaitti. Ölmedim yapmayarak. Bunun gibi yapabilenlet için dedim bn. Yoksa iç kanama geçirmiş kedin n hali varsa bırak diye değil. Sağlık durmaz ama diğerleri depremde bak nasıl durdu.
(1,032 puan) tarafından
Ay bana bi sinir geliyo. Ne kadar iğrenç bi düşünce yapısı bu Allah'ım. Biz Ukrayna, Türkistan, Afrika, Filistin diye ayırmıyoruz o sığ kafanız bunu almıyor. Biz mazlum kardeşlerimiz için dua ediyoruz. Günahsız, suçsuz, merhamete muhtaç insanlar için. Biz birbirimizi düşünürüz, sen ve senin gibiler soyadınızı düşünmeye devam edin.
(1,032 puan) tarafından
Post sahibi arkadaşım bütün cümlelerinin altına imzamı atıyorum ve gidiyorum.
0 oy
(299 puan) tarafından
Ya ben anlamıyorum ya tamam o ürünleri almayın yapmayın da bizim burda ise hastaneye okula gitmememizin ne gibi bı faydası olacak onlara bazı şeylerin gerçekten b.kunu çıkarmayı çok seviyorlar . Abartin iyice 

Söyleyin de bari o ürünleri Türkiye sınırları içine sokmasınlar neden hala satışları var durdurulsun
(1,206 puan) tarafından
Olur cnm söylerim
(299 puan) tarafından
Tamam bekliyorm
0 oy
tarafından
Bu grev anca bize girer kimseye faydası olmaz sen ben grev yapalım devlet büyükleri yandan yandan yardım etsin oh ne ala ne memleket değil mi 
(1,206 puan) tarafından
Yardım sanmıyorum ama dediğin gibi olan halka olur. Daha önce de dedim keşke etlili olsa.
tarafından
Bizzat Binali Yıldırım ve oğlu gemi gemi yardım göndermiş İsraile bunu kastettim
(1,206 puan) tarafından
Evrak birşey gördün mi. İnkar değil merak ediyorum. Herkes tutturmuş 8 gemi falan nedir bunun aslı ya
tarafından
Evrak görmedim ama bu konular üzerinde araştırma yapan kişiler tarafından duydum yalan yanlış birseyi aciklayacak kişiler değil ama egerki yardım yapıldıysa Allah sorsun
(1,206 puan) tarafından
Amin.
0 oy
(12,969 puan) tarafından
Öğretmenim 6 saat dersim vardı gittim yaptım geldim işe gitmeyip grevdeyim desem muhtemelen bana soruşturma açarlardı söyleyeceklerim bu kadar.
(1,206 puan) tarafından
Eğitim ve sağlık tmm. Ama size gelecek olursak bi öğretmen değil de milli eğitim alsa bu kararı  o zaman bi sorun olmazdı. Son anda karar verilmiş bir şey zaten. Keşke daha planlı olsaydı
0 oy
(10,331 puan) tarafından
Greve mantık yükleyin. Biri bir şey atıyor hemen atlıyor insanlar. Aferin yollamayın çocuklarınızı okula. Mutfak giyim boykotu ok. Bu yapılabilir boykot. Dün uydurup bugün hadi yapalım diyen kişinin de derdi etkileşim. Bir gün yaşamı durdurduğunuzda ülkenin uğrayacağı ekonomik kayıp ne olur sizce onu da bir düşünün. Boykot sürdürülebilir olmalı 
(1,206 puan) tarafından
Eğitim sağlık bunlarda hayat durmasına karşıyım. Ama yazılanların bazıları da olamayacak şeyler değil hani
(10,331 puan) tarafından
Olabilir olanları marka boykotu VS yapıyoruz bankada troy sisteme geçtik mesela ama sağlık eğitim bankadan havale eft bunlar durduğunda birçok şey sekteye uğrar. Tek bir bankanın 2 saatlik çöküşü bile sistemde zarara yol açıyor değil bir tam gün sıfır işlem yapılmaması. Olabilir olanlara yaklaşmak ve sürdürebilmek mühim.
(10,331 puan) tarafından
Bakın ben öğretmenim geçen sene aylarca deprem ve sel hasebiyle ders işlemedik. Eğitimde boşluklar olduğu anda adaptasyon düşüyor. Ara tatile de karşıyım mesela ben tam gaz alınmışken ara verilemez. Kaldı ki bizler zalimin zulmünü yenebilmek için de akıl ve ilmin açtığı yola, teknolojiye muhtacız. Boykotta aklımıza eğitim gelmemeli bu zarara uğratır bizi. Çünkü bu boykot kendimize zarar verdiğimiz bir boykot olur. Amacımız İsrail in karşısında olduğumuzu göstermek neticede ses getirecek olan bir markanın buradan el çekmesi olabilir mesela.
(1,206 puan) tarafından
Son yorumunuza sonuna kadar katılıyorum . Artı olsa da verebilsemm
0 oy
(3,288 puan) tarafından
Dünde söyledim buna icabet olmaz kıçı kırık iki deterjandan vazgeçemiyor daha nefisler bunu mu yapacaklar 
(1,206 puan) tarafından
Aaa öyle deme. Benim makinem daha kıymetli insancıklardan

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 209 göst.
23 Mart 2024 Aile kategorisinde Ayasa (1,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
+4 oy
4 cevap 185 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygu0404 (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 296 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde fatos18 (745 puan) tarafından soruldu

379,384 soru

11,356,348 cevap

34,832 kullanıcı

...