0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
İyi günler hanımlar ben uzun zamandır amigurumi oyuncak yapıp satmak istiyorum uzun uğraşlar sonucu sihirirli halkayı sık iğne ilmek kaydırma olsun artırma eksiltme vs yani bütün terimlerinin hepsini biliyorum ama bir türlü istediğim gibi olmadı mesala sihirli halka yaotigimda bosluk oluyor araları yani kendimi nasıl alistiririm elim tam yatkın olması için neler yapmalıyım video izlemeden de yapamıyorum yazılı tariflarde kafam çok karışıyor sizlerde yapıyor musunuz yaptıysanız nasıl alistiniz bide iki yaşında kızım var amigurumi yapıp satsam yapabiir miyim bir kârı varmı  şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkürler (⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)

4 Cevaplar

0 oy
(30,406 puan) tarafından

Yapa yapa öğreneceksin başka şekil kolay yolu yok elin alışır zamanla 

-Reklam-
0 oy
(1,400 puan) tarafından
Yaptıkça  kavararsin. Kendi kuralına değilde  örgünun kuralına göre yapman lazım.

Satman ocin baya cevren olmasi lazım. Güzel biryerde oturman lazım. Satışı çok zor oluyor. Düşük fiyat verdiğin  zaman sana yazık olur emeğe  masrafa çok yazık yani.

Ben bir ara  yapmaya satmaya çalıştım. 4 tane sattım bıraktım geri satış olmuyor. 
0 oy
tarafından
İnstagram sayfam bself.kids 

3 senedir aktif sekılde amigurimi oyuncak anahtarlık toka vs yapıp satıyorum. Videolardan ögrendım bende yapmayı.  Yapa yapa alısırsın canm elınde alısır hızlanırsında . Ve yaptıkca guzellesır yaptıklarn. Bunun tel yolu sureklı devam edıp örmek canm 

Tıg numaranı degıstır cok delık oluyosa. İpini degıstır . Öyle devam et bıde
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Yapa yapa öğrenirsin kuzum bende yapiyordum eskiden zamanla zaten kendin anlıyorsun artırıp azaltacağını ya da burda yanlış yaptığını :) insAllah satarsın ♥️
(165 puan) tarafından
Ay inşallah saolasn❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
+1 oy
8 cevap 427 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 755 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneolcam (4 puan) tarafından soruldu
0 oy