0 oy
725 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar moralim çok bozuk, eşim beni aldatmış olabilirmi? Sebebini soyleyim bundan bir kaç zaman önce 1 ay içinde farkettim yani öyle deyim afedersiniz tuvalete gittiğimde teharet yaparken elime küçük sivilce tarzı bişey gelmişti iki üç tane ilk de dikkate almadım sonradan farkettim cogalmislar baktimki sigile benziyo ilk zamanlar 3 taneydi birden 5-6 tane olmuslar çok minik et beni gibi, internetten baktım hpv virusu diyor rahim kanserine kadar yol aciyormus, test felan yapıyorlarmış, okadar korktumki içim içimi yiyor biz 3 yıldır evliyiz ilk defa ben böyle bişey yaşıyorum, intenette bakınca %95 cinsel yoluyla bulaşır diyo eşim baskasiyla temas edip bana bulaştırma ihtimali yüksekmiş, ama bakdim umumi tuvaletler felanda diyo eşim tır şoförü malum yolda her tuvalete oturur dikkat etmez öyle ona henüz söylemedim randevu aldım gidicem tamda regl dönemime denk geldi bide umarım daha çok çoğalmaz. Dertleşmek istedim kötü yorum yapacak olanlar yazmasın.

7 Cevaplar

0 oy
(924 puan) tarafından
Bende de olmuştu ve olduğu sırada esim kaç ay evdeydi bence bir yerden tuvaletten bulaşmıştır çok kötü bir ağrısı var oturamiyordum üstüne çok şükür tekrarlamadi ama o virüs vücuttan atılmıyor Muş ilerde tekrardan çıkabiliyor Muş 
tarafından
Korkma ama belkide hpv degildir farklı biseydir
tarafından
Kötü düsünme belki basit bir aftır yada enfeksyion filan
tarafından
Siğil olduğuna eminim ama inşallah kötü huylu değildir bunların zararlıları ve zararsizlarida varmış sanırım bakicaz
tarafından
İnsallah hayırlı haberler alırsın doktordan
tarafından
Sağolun
-Reklam-
0 oy
(6,248 puan) tarafından
Beyazimsi sert uclanmams sivilce gibi biseler mi kinik  minik . Bazen bende de oluo da sivilce gibi sıkmaya calisirim bazilari sıkılıo icinden beyaz sert bise cikio bazisi sıkılmio.  Ben hic esimden suohelenmedim bekarkende oluodu cunku arada bir neye bagliysa . Ya dar ic camasiri havasizlik falan da olabilri diye dusunuyodum ben hep. Yuzde de bazen kapali komedon cikiyor ya sivilce gibi ama sivilce degil onun gibi bisedir bence aldatma yiktur
tarafından
Sivilce değilde et beni gibi küçücük ilkde sivilce sanmıştım aynada dikkatli bakdigimda farketimmalesef sigile benziyor
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Bağışıklık düştüğü zaman ortaya çıkar bu virüsü vücudunuz ne zaman kaptı bilemezsiniz . Arkadaşımda da oldu ve kendisi bekardı yani cinsel münasebeti olmamıştı . Doktora gitmeye de çok utandı. Asla önermiyorum sarımsak ezip koydu çok yakıyormuş çok zor dayanmış ne kadar tuttu bilmiyorum sonra o bölge karardı yaktı büyük ihtimalle ama sonrasında iz kalmamış . Bağışıklığı yükseltmek için propolis aldı . Orijinal ürün olması gerekiyor İbrahim saraçoğlundan sipariş verdi . Pamukla o bölgeye sürdü ve her gün sabah akşam suyuna ekleyip içti . Tertemiz oldu iyileşti . Benim tavsiyem doktora gidin ve propolis kullanın .
tarafından
Bağışıklığım.  Çok düşük evet sürekli hasta oluyorum hatta ayda 2 kere hastalanıyorm sık olarak da. Bu ara hep öyleydim acaba bağışıklıktanmi oldu bilemiyorum. Propolis mi sürdü o bölgeye? Bende gidicem kadın doğuma aldım gitmemezlik yapmayacağım çünkü çoğalıyor
(1,170 puan) tarafından
Evet pamukla sürdü ve suyuna damlatıp içti . Allah şifa versin
tarafından
Çok sağolun
0 oy
(2,652 puan) tarafından
İyi de bu çoğu kadında oluyor. Hemen hpv demen yanlış. Doktora gidip tam nedenini öğren. İnternet ile olmaz o işler.
tarafından
Canım bilmiyorum çok kafaya takdim ya , Cesaretde edemiyorum test vermeye ya kötü bişey çıkarsa diye kuruntu yapıyorum
(2,652 puan) tarafından
Ben daha önce yazmistim sana bende de çıkmıştı sonradan kendiliğinden geçti
tarafından
Canım sen hamileyken. Çıktığını demişsin ama aynı şey değil hamileyken çıkanlar geri gidiyormuş bak bir bayan daha yazmış ama ben hamiel değilim üstelik çoğalıyor git gide yani beni korkutan bu
(2,652 puan) tarafından
Bilmiyorum ama fazla cinsel ilişkiden de oluyor yani esinke çok sık beraber oluyorsan her gün mesela olabilir
tarafından
Yok cnim esim 1 haftaya yakın evde yok uzun yol da şuan yarın glcek 1 haftadır ilişki yaşamjıyoruz
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Ben de de hamilelikte oldu kendiliğinden geçti canim kendini korkutma. Ben de baktığımda öyle seyler yaziyordu ama eşimin öyle bişey yapacagini sanmiyorum. O zaman cok akintim oluyordu surekli enfeksiyonla ugrasiyordum o yüzden olduğunu düşünüyorum. Ama doktora gidersen bize de yazmani isterim biz de ogrenmis oluruz neden oldugunu:)
tarafından
Canım hamileyken genelde oluyormuş kendi kendine geçiyormuş senin dedigin gibi ama ben hamile değilimki hamilelikte bile böyle bişey yaşamadım, bilemiyorum ya insan oğlu şaşar beşer işte türlü türlü şey düşünüyorum
(1,025 puan) tarafından
Adet donemindeymissin ondan da olabilir kötü düşünme benimki de agrisizdi
tarafından
Hpv tuvaletten bulasması cok dusuk ihtimalmis teyzem prof doktor direk cinsel yoldanmıs öyle diyordu
(1,025 puan) tarafından
Düşükte bi ihtimal
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Hpv’nin türleri var. Her hpv kansere yol açmıyor. Bazı türleri sadece cinsel yolla bulaşabiliyor ama aldattı denilmesi için evlilik sürenize de bakılması lazım. Çünkü 5 yıla kadar kuluçka süresi oluyor bu türün. Kadın doğuma gidin, türüne baksın. En doğru bilgiyi o verir. 
tarafından
Sağolun aldım randevu gidicem inşallah kötü bisey değildir :(
0 oy
tarafından
Bence bir doktora git 
tarafından
Gidicem aldım randevu aksine birde adet oldum of ya adet olmasam daha erken gidebilirdim
tarafından
En doğru cevabı doktor verir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 349 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 555 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zeynnpp (486 puan) tarafından soruldu