0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (50 puan) tarafından
Dikkt ediyrm odasni havlndryrm yoğurdunu mayaliyorm pekmezi balı hersy ama ynde hastlnyor antbiytksz iyilesmyor

7 Cevaplar

+1 oy
(3,851 puan) tarafından
Antibiyotik bir kısır döngü kullandıkça bağışıklık düşüyor ve tekrar hastalanıyor çocuklar. Antibiyotik iyi kötü bütün bakterileri öldürüyor 
(50 puan) tarafından
Iyilesmiyor cock mahfoluyor icrmek zorunda kalyrm
(3,851 puan) tarafından
Doğal şeyler dene
(50 puan) tarafından
Denedim emin olun hersy küçüklüğünden beri bn hasta eder diye süt vermedm yoğurdu mayaldm pekmezi bal sarmsak limon hersy
(3,851 puan) tarafından
O zaman bağışıklık biraz da doğuştan gelen şey anne sütü mamayla da alakası yok
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bağışıklığı düşük olabilir canım birde mesela çok kalın giydiriyorsan yapma terle soğu sürekli hastalanır bu da etken olabilir bide çok korumacı bir anne isen nem gördüğü yerden kapar :) c vitamini aldırmayı dene bol bol 

(50 puan) tarafından
Bol bol mandalina yiyor butn sbzesi meyvesi yedryrm
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Sezaryen dogum mu evde sigara içen varmı ?
(490 puan) tarafından
Sezeryan la ne gibi bir alakası var
(2,202 puan) tarafından
Sezaryen doğumlarda bazı çocuklar daha çok hassas olabiliyor ondan sordum alerjisi çok fazla
(490 puan) tarafından
Yok zannetmiyorum  sezeryanla bir ilgisi olduğunu  ha  anne sütü alıp almamakla  annenin  hamilelikte zararlı alışkanlıkları olmasıyla doğrudan iliskili
(50 puan) tarafından
Evde kmse sigara içmiyorum sezeryan
(2,202 puan) tarafından
Yani genetik yapı oluyor çocuktan oluyor bir şekilde oluyor zor ama süreklilik hasta olması aslında Allah yardım etsin
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Nasıl hastalaaniyor yani dirençli ateşli, oksuruklü göz sulanmali tikali burun vs biraz detay versene belki hastalanmiyordur alerjisi vs vardır 
(50 puan) tarafından
Ates burun akintisi bogaz agrisi öksürük balgamli gözleri capakli uyanıyor  sesi kısık
(4,291 puan) tarafından
Kbb götürdün mü hiç
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Gunluk olarak probiyotik kullan 

Bagirdagi saglam olan coxugun bağışıklığı guclu olur hele birde ayda bir antibiyotik veriyorsun kesinlikle probiyotik kullan 

Corek otu yagi udi hindi yagi günlük d3k2 vitamini c vit.+propolis bunlari kullan istikrarli bir sekilde bak nasil duzeliyor Allahın izniyle 

Antibiyotik verme cok cok zorda kalmadikca 

Sana birde ev tipi dogal antibiyotik tarifi vereyim 

1 cay bardağı bal 

1 limon 

1 sogan 

2 dis sarimsak 

1 tatli kasigi tarcin 

Bir kavanoza sagon dogra sarimsak rendele uzerine diger malzemeleri ekle 2 saat dolapta beklet sonra suz sabah aksam 1 tatli kasigi ver cocuga 

Sadece sebze meyve ile olacak is degil 
(2,202 puan) tarafından
Bu karışım nekadar kullanılacak bende yapayım oğluma nekadar dayanıyor buzdolabındami muhafaza olcak
(4,593 puan) tarafından
1 hafta kullan canim dolapta muhafaza olcak ama sarimsak ve bal  hakiki olursa daha cok faydasini gorursun biiznillah
(2,202 puan) tarafından
Tamam deniyim geniz akintisi var bunu başka biri söylemişti başka bir şekilde o soğanı rendeleyin diye hacamat yapan biri böyle süzün falan dememisti
(4,593 puan) tarafından
Geniz akintisi icin her iki burna bir damla udo hindi yagi damlatin her gun
(2,202 puan) tarafından
Damlatıyorum çok kötü oluyor geçende burnu aktı iyi oldu benimde çocuğun burun akıntısi yok sorun o kuruyor  doktora çıkardım hafif grip var zaten daim geniz akintisu var o var deyip şurup yazdi postaladu
0 oy
(490 puan) tarafından
Canim kaç yaşında çocuğun ballı sarımsak kuru ve ballı soğan Kürü y yap günlük 1 yemek kaşığı icir ikisinden de   benim oğlumda böyleydi  15 günde bir antibiyotik kullaniyduk  bağışıklığı hiç yoktu bu kurleri yapalı düzeldi çok şükür birde ek olarak   ben  günlük elma portakal bir adette turp  sıkıyorum 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Dogal antibiyotik dene sarimsagi mesela yemeyine kat 
(50 puan) tarafından
Sarımsak pıstiginde değeri kalmıyor cig olarak yogurtlrna filan veryrm mutlka her cockta yaramiyor malesef

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 386 göst.
5 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde nurnur 55 (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 578 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,441 soru

23,665,378 cevap