0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde (2,486 puan) tarafından

kızlar bu ayakkabıyı flodan almıştım 2 ay önce eniştemle ablam bu ne çocuk ayakkabısı gibi dediler bidahada giymem artık bu ayakkabıyı aslında almıcaktım ama eşim çok ısrar etti ayağımda çok beğendi bende aldım çocuk ayakkabısı gibimi 

image

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuk değil de ergenkerin tarzını anımsattı bana 
-Reklam-
+1 oy
(483 puan) tarafından
Biraz ergenlerin giydiği ayakkabıyı anımsatıyor çocuk derken bu şekil kastettiyse doğruluk payı var ama ayakkabının güzel olduğunda değiştirmiyor bu durum :)) 
0 oy
(28,819 puan) tarafından

Yo çok güzel hiçte çocuk ayakkabısi gibi degil

(2,486 puan) tarafından
yaa öylemi dersin sağol canım ♥️
(28,819 puan) tarafından
Valla güzel kötü olsa derim
(5,820 puan) tarafından
Bencede gayet guzel. Tarz meselesi. Kimisi klasik  koyu renk dumduz spor ayakkabidan hislanir . Kimisi hic spor biye giymez sevmez vs . Bence cok guzel oyle dediler diye daha cik giyerdim ben olsam yanlarinda:) ben oyle uygun gördum giydim derim
0 oy
tarafından
Yooo bence çok güzel ben olsam bende alırım sahsen
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Bence güzel hem beğendiysen denk geliyorsa çocuk ayakkabısı bile olsa ben giyerdim şahsen :))
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Yaaa aman ne takıyosun benim bağcıksız ayakkabım var erkek ayakkabısı gibi diyolar giymesi çıkarması kolay ayağım rahat ediyo valla umrumda değil diyorum
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Ne alaka ya hangi çocukda görmüşler bu ayakkabıdan :) hem zarif hemde çok rahat görünüyor bence güle güle kullanın bu yıl tekrar moda bu modeller
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Bende çok seviyorum bu tarz ayakkabıları hatta dayım hediye almsi severekte giyiyorum kaç yaşındasın ki ben 26 yaşındayım genç ayakkabısı der giyerim yani kime ne boşver 
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Hiç de bile, halt yemiş onlar hıh :) tam genç ayakkabısı aslında güzelmiş de. Milletin lafına bakıp giymemezlik etme yaa 
0 oy
tarafından

Yoo çok güzel hiç takılma 

0 oy
(2,526 puan) tarafından
Sensin çocuk deseydin çok güzel 
0 oy
tarafından
Gayet güzel hayır ben anlamıyorum insanların dediği ile niye hareket ediyorsun önemli olan senin beğenmen 
0 oy
tarafından
Ben bu tarz ayakkabılara bayılıyorum. Alakası yok çocuk ayakkabısıyla. Çokta iyiymiş yalnız ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(298 puan) tarafından
Bence çok tatlı bende böyle şeyleri seviyorum alakası yok
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Ne alaka ya.Canim bence beğendiysen takma.Ben çok sevdim de geç.Dediklerini yapsan herşeyden konuşmaya devam ederler
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Gerçektwn bu tarz yorumlardan bu kadar etkileniyor musunuz ya hiç mi özgüveniniz yok ne demek daha giymem bu ayakkabıyı? Ayrıca ayakkabı da çok güzel beğenmeyen daha iyisinş alsın getirsin onu giyin
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Aynisini alacaktim numaram yoktu neresi cocuk ayakkabisi ne alaka ya 
0 oy
(49 puan) tarafından
direk aklıma ablanla enişten kaç yaşındaki ?diye soru geldi  gayet normal bir ayakkabı
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Valla kotlarla filan spor durur. Hiç de çocuk ayakkabısı değil bence. Zevk meselesi. Sen begendiysen boşver giy
0 oy
(18,914 puan) tarafından
Ben çok beğendim ayakkabıyı. Çok tatlı..ben olsam ben giyerim. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 206 göst.
27 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Delice zeytin (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 206 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
3 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 1,145 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,937 soru

12,167,673 cevap

36,631 kullanıcı