Kızlar bir kaç gün önce yazmıştım göğsümde şişlik var diye. Çarşamba günü doktora gittim. Devlet hastanesi 3 ocaga verdi ultrason ben özele gittm. Doktor apse dedi ilk. Sonra ultrason ile radyoloji uzmanı bakti. Yarım saat flan iyice bakti Her iki göğsüme. Benm şişlik sol göğsümde ve şimdi onla beraber kızarıklık var. Mastit e benziyor dedi. Ailemde meme kanseri geçmişi var mi sordu yaşımı sordu. Bende yok dedm. Yaşımı 29 bu arada. Süt bezlerimin yoğun olduğunu her hangi bi kitle kis görmediğini soyledi. Diğer göğsün ile çok farklı boyutu dedi evet dedm her zaman öyle idi zaten en ck sol göğsüm ile emzirdm. Ağrı flwn yok mu dedi hayır dedik ağrı sızı yok. Baya bakti bakti. Korkmali miym hocam dedm. Koltuk altıma doğru lenf modlari mj modülleri mi ne dedi tam anlamadm onlar var fazla ve açıkçası kafamı karıştırdı dedi. Fibrokistk bi meme dedj. Sonra doktorm ile konuştu hocam bi bence antibiyotik yazalım takip edelim eger geçmezse meme mr i isteyelim dedi. Doktora indm. Doktor bana en kötüyü düşünmek zorundaym bi doktor olarak sana kesin bisey var demiyorm ama dedi o lenf modlari biz şüpheye düşüruyor. Bazen kanser hücresi onun arkaya gizleniyor dedi. Doktor anlatınca beni ağlama tuttu. Yani doktor olumlu da demedi pek olumsuz da. Sjmdi antibiyotik kullanıyorum. Ateş daha gazla sisme olursa gel biopsi yapcam dedi. 2 gundr kendimde degilm. Düşünmemeye calisiyorm ama bazen ağlarken buluyorm kendimi. 20 aylık bi kızım var. Ne yapcam bilmiyorum. Başına böyle bisey gelen var mı acaba başka doktora mi gitsem