0 oy
570 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,540 puan) tarafından

Kizlarr Ocak ayı gelmeden yatak almamız lazım çocuklara ya sizce hangi model ranza alsak riskli diyorum esidme ranzayi çok beğendi genç kizliklarina kadar yatarlar diyor. Numaralqndirip söylerseniz sevinirim kizceler bide bazali alayım deglmi 

image

image

image

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
1.sinin bir benzerini kızım kullanıyor. Çok fazla deli yattığı için en sağlıklısı o diye düşündük öyle de oldu. Tek fark biz yavrulu yatak şeklinde aldık. Evim çok geniş değil fazla eşyamda yok o yüzden bazalı tercih etmedik. 
-Reklam-
0 oy
(19,410 puan) tarafından
Ben oğluma bazali aldım ama daha ayırmadım ama burda 1 çok güzel görünüyor 
0 oy
tarafından
Bence 2. Güzel canım 
0 oy
(614 puan) tarafından
1cisi en güzeli doğumdan sonra tasinim kızıma almak istiyorum.kizim büyüyünce küçüğü kullanır kıza başka alırım 
0 oy
tarafından
Biz ikij hafta once kizlarjmiza aldik ben alti dolu sevmiyorjm yataklarin robot giriyor siliyor spuruyor karyola en mantiklisi
0 oy
(563 puan) tarafından
Beni ki 1 numaralı gibi. 1.5 yaşında ayırdım odasını kendi kendine girsin çıksın uyusun düşme riski olmasın diye çok da memnunum. Baza kullanisli ama yatarken düşebilir diye almadım ranza zaten bana tehlikeli geliyor. Ama çocuklar demişsin sen fazla çocuk olunca yerin müsaitse 1 numara derim ben 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Yerin varsa 2 bence darsa ranza olabilir tehlikeli olmaz alışıyorlar.  1 numara sadece görünüş olarak güzel hiç kullanışlı değil çarşaf sermesi falan ben beni uğraştıran şeyleri hic sevmem hele ki temizlikse. Ve bebek ler için yani 
0 oy
(532 puan) tarafından
İlki çok hoş ama bazalı almak daha güzel fazla rşyaları katabilmek için
0 oy
(7,051 puan) tarafından
Ben ranzayi daha kullanışlı buluyorum yer açısından anladığım kadarıyla iki kızın var biz yavrulu ranza aldık gayette güzel bizim ranza modeli kırılıp bozulmadıkça gençken de kullanılır yandan merdivenli 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 284 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (211 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 112 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 773 göst.
13 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde teleTubiii (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 324 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,540 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,865 soru

23,598,151 cevap

305,874 kullanıcı

...