0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar deri altı implantı yaptiricam özelde yapılıyor ama kim takıyor bilen var mı biz mi aliyoz yada onlar mı orada yapıyor kısa bilgi verir misiniz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende yaptırmak istiyorum . Bilgisi olan yazarsa cok ıyı olur canm . Bıseyler ogrenırsen banada yazarmısın
(57 puan) tarafından
Hafsa yazmış bak canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende şöyle bekliyorum 

(57 puan) tarafından
Hafsa yazmış bak canim
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bana devlet hastanesi yapıyoruz dedi ama senin alman lazım özel nasıl yapıyor bilmiyorm ben bulamadım eczanelerden o yüzden siprial taktım 
(57 puan) tarafından
Eşimin özelde bir hastanede indirimi var arayıp sordurucam da buradan da bilen var mı diye merak ettim
(3,056 puan) tarafından
Bilgi alsan burdada yazarmisin ben merak ediyorum ücretini
(57 puan) tarafından
Bilgi alırsam haber ederim canım
0 oy
tarafından
Eczaneden kendiniz alıyorsunuz onlar takıyor ama bu hastene den hastane ye değişen bir şey. Onlarında elinde oluyor arayıp hastene den direk bilgi alsan daha sağlıklı olur 
(57 puan) tarafından
Özel hastaneyi dimi canim
(57 puan) tarafından
Ne doktoru takar ki canim
tarafından
Bacı ne kadar süre koruyuculuğu var bilgin varmı
(3,056 puan) tarafından
3 yıl , kadın doğum doktoru takicak kız :))
(57 puan) tarafından
Nette baktım da 3 sene ile 5 sene arasinda degisiyormus doktor bilgi verir ona ya
tarafından
Ben yapmadım. Yapmayı düşündüm doktorum tavsiyesi ile, özel hastane kadın doğum doktoru takıyor dedi bana. 3 yıl garanti dedi şu an en iyi korunma yöntemi buymuş. Ben daha sonra bir kaç hastaneyi arayıp sordum fiyat ve bilgi için. Bir tanesi takıyoruz dedi gel takalım. Doğum yaptığım hastane yi aradım oda eğer bizden alıp takarsan 8500 demişti ama eczane den kendin de alıp getirebilir sin o zaman sanırım 4 bin demişti
tarafından
Baya pahalıymış be
(3,056 puan) tarafından
Yuhhh yaa o kadar var mi
tarafından
Şu an daha fazladır muhtemelen. Bahsettiğim fiyat 10 ay öncesine ait
tarafından
Ah ah keşke doktorumu dinleyip baglataydim be her bunun sitresinden gecikiyorum ☺️☺️☺️
(3,056 puan) tarafından
Bn bulamadım ki fiyat sorayım :))) bnde gittim siprial taktım en azından önlemimi aldim
tarafından
Spiral ile gebe kalan çok varmış cesaret edemedim
Nasıl korunuyor sun peki dersen. Duaa ile :-):-):-) Allaha emanet gidiyoruz sjjsjsjs
(3,056 puan) tarafından
Öyle daha kötü valla , bnmde çevremde öyle hamiel kalan var ama yiende heekezde aynı olacak diye bişi yok ,, sen direk lades olmaya çalışıyorsn gbi
tarafından
Shahahha sanırım öyle :-) bu ara ikinciye niyeti bozdum :-) bu deli fikir Bi geliiiiii Bi gidiiii bakalım Hayırlsı
(3,056 puan) tarafından
Valla bacı sen kareli olsaydin önlem alırdin :))))) hayırlısı snra buralarda ah vah kaza oldu deme de :))
tarafından
Yok kız kararlıydım. Akne tedavisi gördüm bir yıl boyunca yasak tı bana ona rağmen bu şekilde korundum. Allah korusun tedavi sürecinde gebe kalsam %100 engelli olurdu bebek
Şu an bitti artık tedavi doktor serbest dedi yine korunuyorum ama düşünmüyor da değilim
(3,056 puan) tarafından
Geçmiş olsun ,, bn de 2, olsun olmasın arasındaydım.ama korunmuyrodum da :)) Allah nasip etti 2.oglum var sonra hemen siprial taktım en azndna önlemi alayım da 3 cuye kurban gitmeyelim :)))
tarafından
Shahahha iyi yapmışsın. İki çocuklu nasıl peki zor mu? Bide kaç yaş var aralarında
(3,056 puan) tarafından
Oğlum 1 ay a 3 yaşina giricek , küçük oglmda 4, 5 aylık :)) aşırı zor du hele ilk 3 ay uyku da düzene girse hayat daha normal oluck bana

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 668 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
17 Şubat 2024 Aile kategorisinde Zumrut (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 437 göst.
11 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 398 göst.
8 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Turk kahvesii (261 puan) tarafından soruldu

404,586 soru

12,120,119 cevap

36,471 kullanıcı

...