0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (2,720 puan) tarafından
Bebeğim 6 aylik oldu gün içinde hiç yalnız bırakmak istemiyorum dolayısıyla uyumasını bekliyorum bir şeyler yapabilmek için

Ama uyumayan bir bebek gün içinde toplasan 1 saat 1 buçuk saat ancak uyuyor Bu da elimi kolumu bağlıyor sadece mutfak işlerimi yapabiliyorum o yanımdayken

Bu geçici bor durum mu yürümeye başlayınca rahatlar miyim o peşimden geldiği için 

5 Cevaplar

0 oy
(5,297 puan) tarafından
6aylık bebeği niye bırakmıyorsun ki aslinda o dönemlerde is yapıyorsun 3yaşında kizim hiç bir is yaptirmiyor anca oynayalım beraber yatalım istiyor mutfağa geçince kendinden geciyor su dönemleri iyi değerlendir :)
(2,720 puan) tarafından
Yani mesela odalar arasında.gidip gelmem gerektiğinde bırakıp da başka bir odaya gidemiyorum mutfakta daha uzun süre is yaptığım için orada yanimda duruyor ama başka işler olunca yapamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bend öyleydim şimdi 18 aylık baya rahatım yürümeye başladığında daha rahat oluyor insan ama kardeşi geliyor başa sarıçam :) 
(2,720 puan) tarafından
Bana da öyle olacakmış.gibi geliyor da bakalım herkes.icin farklı oluyor sanırım süreçler
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Neden o uyanıkken hiçbirşey yapamıyosun ki durmuyor mu? Ben anakucagına koyardım camlarımı da silerdim mutfakta işimi de hallederdim evimde siler süpürürdüm 6 aylıkken onunla sohbet ede ede yapardım telefondan çocuk şarkıları açardım bebeğime söylerdim o şekilde yapardım
(1,241 puan) tarafından
Bu arada ayaklanınca işler daha zorlaşıyor benim kızım daha yürümüyor ama emekliyor yaşına 3 günü var bugün mutfakta ayağımın dibindeydi bi baktım çöpü karıştırıyor büyüdükçe işler daha zorlaşıyor yani
(2,720 puan) tarafından
İşte ben öyle her odaya giderken yanimda.goturemiyorum.yorucu bir şey yere koymak.istemiyorum ana kucağını sürekli taşımak da.zor geliyor nedense 10 15 delik işler için hee odaya taşımak zor geliyor
0 oy
(18,864 puan) tarafından
Seninle bebeklerimiz aynı zamanda doğdu. Kızım da bugünlerde gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor. 10 dk uyuyup uyanıyor. Ben genelde anakucaginda yanıma aliyorum. Mutfağa gidince. Ama anakucagindan aşağı atığı.artik.kendini. bana göre bir bebeğin en zor zamanları şimdi başlıyor. Çünkü ne yatmak istiyor ne kalkabiliyo. Haliyle en isteyeceği şey kucak oluyo. Kucakta da iş yapması zor oluyo. Ama yapacak bişey yok. Yürüyene kadar bu boyle. yürüyünce evi kendi başına çok güzel dagitiyo. Ama en azından kucaktan biraz iniyo da kollarımız boş yemek yapabiliyoruz. Ben 1 yaştan sonra biraz rahatladım. 
(2,720 puan) tarafından
Dertlerimiz çok benzer seninle gerçekten. Kızlarımızın uykuları çok fena ama.ne olacak böyle bilmiyorum gerçekten.. kucak isteme halleri nasıl olacak hiç bilmiyorum umarım anlatılanlar kadar zor olmazzz
(18,864 puan) tarafından
Kız hepsi geçiyor . Seni rahatlatacak tek düşünce bu. Bebeklerin dönem dönem farklı zorlukları oluyor. Böyle düşün rahatlarsin
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa değişiyor valla  benimki 3 aylıkken de yaptırmadı 6 9 12 hiç değişmedi şimdi 14 aylık hâlâ bişey yaptırmaz 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 468 göst.
27 Ocak 2021 Aile kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
0 oy
6 cevap 125 göst.
20 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,080 puan) tarafından soruldu

405,687 soru

12,155,717 cevap

36,590 kullanıcı

...