0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Son günlerde psikolojik olarak iyi değilim anksiyetem artmış durumda çok saçma şeylere takılıp kalmaya korkularımla tekrar karşılaşmaya başladım. Daha öncede uzun ve zor bir depresyon süreci geçirdiğim için aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Eşime de durumu söylemiştim anksiyetem arttı falan diye. Neyse bugün eve geldiğinde mutfağın hali ne akşama kadar ne yaptın dedi evi falan toparlamıştım süpürmüştüm yemek yaptım kızımla yemiştik çünkü kendisi geç geliyor haftanın üç günü akşam yemeklerinde yok bende yemekten sonra biraz oturdum kızımla banyo yaptık çıktık o geldi haliyle mutfak dağınık kaldı ki %90 temiz olur bunu görünce bana öyle söyleyince çok kırıldım kendisi de öyle çok titiz falan değildir yani takılmaz hiçbir şeye neyse ben bozulunca ya aslında öyle demek istemedim yanlış ifade ettim sen böyle yapmazdın ne oldu diye soracaktım dedi anlattım kötü olduğumu biraz konuştuk kapandı konu neyse gittim mutfağı toparladım güzel meyve tabağı hazırladım geldim yiyorduk kızım meyveleri yere atınca ben  napıyorsun niye atıyorsun diye kızdım bu başladı bu ne böyle suratımı değiştir eve geliyoruz ben mi gelmişim kim gelmiş belli değil benimde canım sıkılıyor ama sıkıntılarımı dükkanda bırakıp geliyorum cart curt dedi gitti kapıyı kapattı yattı camış . Yani diyeceğim o ki ben nereye sıkıntımı bırakıp gideyim benim hiç yüzümün asılmasına hakkım yok mu bunun yolu bu muydu yani birazda ben alttan alınamaz mıyım? Hep güler yüzlü hep alttan alan hep hep hep yansıtmayan olmak zorunda mıyım? Gidip yanında yatmicam çünkü şu an haketmiyor. Günahcılar linçlemesin çünkü yanında yatmamı isteyen adam Kapıyı kapatmaz.Uzun oldu kusura bakmayın 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Erkekler malesef böyle surat aşmaya bile rahat bırakmıyorlar insani.
(254 puan) tarafından
Yani gerçekten hep güleryüz göster göster aman sağol demiyorlar bir kere yüzün asılınca bu ne demeye başlıyorlar
tarafından
Çoğu böyle canım
-Reklam-
+1 oy
(3,575 puan) tarafından
Hiç sorun çıkmasın. 

Hiç surat asmasın

Hiç hastalanmasın

Ev hep temiz olsun

Çocuk hiç ağlamasın

Hep gönlü yapılsın.... Kim bunları şımartıyor böyle allah aşkına. Dünya onların etrafında dönmüyor. 

Ki anlatmışsınız iyi değilim diye. Ne bu bencil cümleler. Ben mi geldim kim geldi bu surat ne cümlesi ne allah aşkına. Asıl sen karını görünce bu ne şiddet bu ne celal. Sen gülümse. Mutfağı da bi kere sen topla. Ne var ki bunda. 

Yazık biz kadınlara. Hayat enerjini sömürüyorlar. 

Sonra kadın niye çöktü niye hasta

Senin gibi bi adamla yaşayan kadın hastalık sahibi olur. 

Kararlı bi şekilde bir iki hafta onun gibi davranın kendine anlasın. Aman tadımız bozulmasın diye diye bu hale geldik. 
(254 puan) tarafından
Kesinlikle .. imzamı nereye atayım . Oturup yaptığının farkına varana kadar  konuşup ikna edene kadar devam . Zaten bunalımdayım bide onun şımarıklığıyla uğraşıyorum
0 oy
(442 puan) tarafından
Gözlerim doldu okurken çok benziyoruz 
(254 puan) tarafından
Canım gel sarılalım :,(
(442 puan) tarafından
Sarılalım :( benim de son postumda bu gece olanlar var. Hep aynı şeyler
(254 puan) tarafından
Ay şimdi okudum postunu kesinlikle aynı dertten muzdaribim ilgisizlik belki de depresyona sürüklüyor
(442 puan) tarafından
Malesef bide ben şikayet ettikçe ilgilen falan diye, senin işe dönme vaktin geldi artık diyor
0 oy
tarafından
Empatı yap ;) işten gelıyorsun bırsey dıyorsun kocan suratsızca oturuyor ıkı tatlı dıl güler yüz görmek evde huzur mutluluk olduğunu düşünüyor çünkü orası onun yuvası aılesı ne derdı olursa olsun karısınjn yanına gelıyor böyle bak olaya. ((( surat asmayı esım sevmez bır ara bunun ekmegınj yıyordum sonra bıraktım huzursuz oluyorlar çünkü ;) 
(254 puan) tarafından
Her gün suratım asık olsa evet haklısın canım ama normalde böyle değilimdir. Her zaman gülerek karşılar gününü sorar keyifli vakit geçirmeye çalışırım. Ama suratım asıksa bi anormallik olduğu ortada sıkıntımı benimle paylaşmak yerine böyle tavır alması yanlış bizde insanız sonuçta ve her zaman pozitif olamayız ben onun yüzünü asık görsem yüz kere sorar peşine düşerim iyi misin diye onun yaptığı gibi bu ne böyle demem
tarafından
Çünkü onların beyınlerı kullanma alanı kişitlı o yüzden de sen dıceksın kı bak şuna canım sıkıldı ya üzüldüm sonuçta müneccim degıl dusunceleeını okusun
(254 puan) tarafından
Söyledim zaten canım yukardan da yazdım ya oturduk konuştuk diye
tarafından
Evlılıkte oluyor ıkı tarafta gergın olunca bır yer su gıbı sessız olmalı esın sınırlı bellı sende haklısın robot degılsın sonuçta insansın ama yanına gitmicem kapı kapattı deme huzursuzluk uzar gıder hıslerıne olur olan sen her zaman kı gıbı yatagına hıt o özür dıler zaten bence
0 oy
(4,979 puan) tarafından
Eneeee ondan benim evdede var bir tane 
(254 puan) tarafından
Toplama kampı kurucam yakında bunlara

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 439 göst.
18 Mart 2021 Aile kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 411 göst.
16 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 211 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.
11 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde hayrullahkubra (611 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,730 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...