Kızlar şimdi size olayı anlatayım görümcem 1 hafta önce beni aradı dedi ki bir elbise Alcan internet ten sizin evin adresini versem sen alabilir misin ödemesi falan yapıp dedi tamam dedim 530 TL de bı ödemesi var neyse 1 2 saat sonra mesaj geldi işte ürününüz kabul edilmiştir en yakın zamqnda kargoya verilecek falan diye 3 gün bekledim ama sürekli takip ediyorum nerde diye sürekli yolda şubede şurada burada diyo 3 günün sonunda sabah bana mesaj geldi kargonuz dağıtıma çıktı bugün elinizde olur diye bekledim akşam kadar ne geldi nede arayan oldu neysededim 2. Günde bekledim gelen giden yok akşam Aras kargoyu aradım onunla gelecekti neymiş biz geldik evde yoktunuz sonrada demesin mi siz köyde duruyor sunuz köylere dağıtım yok aramışlar bakmamissiniz şok oldum evimden 2 saat uzaklıkta Aras kargo şubesi varmış ordan alacakmisim yoksa 3 gün içinde geri gitcekmis valla dedim 500 TL lik bir ürün için 2000 TL yakamam geri gitsin dedim gitti aradan 1 hafta geçti dün akşam beni ürünü aldığım kadın aradı neymiş sipariş vermişim almamışım 2 kere gelmişler evde yokmuşum 180 TL zarar ödemiş diyorim evdeydim gelen olmadı arayan olmadı Hayır diyo gelmişler falan fişman hakkımı helal etmiyorum çocuğunuzdan çıksın falan ayy azıma geleni söyledim kapattım engelledim paramızla rezil olduk yaa