0 oy
171 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (611 puan) tarafından
Kızlar şimdi size olayı anlatayım görümcem 1 hafta önce beni aradı dedi ki bir elbise Alcan internet ten sizin evin adresini versem sen alabilir misin ödemesi falan yapıp dedi tamam dedim 530 TL de bı ödemesi var neyse 1 2 saat sonra mesaj geldi işte ürününüz kabul edilmiştir en yakın zamqnda kargoya verilecek falan diye 3 gün bekledim ama sürekli takip ediyorum nerde diye sürekli yolda şubede şurada burada diyo 3 günün sonunda sabah bana mesaj geldi kargonuz dağıtıma çıktı bugün elinizde olur diye bekledim akşam kadar ne geldi nede arayan oldu neysededim 2. Günde bekledim gelen giden yok akşam Aras kargoyu aradım onunla gelecekti neymiş biz geldik evde yoktunuz sonrada demesin mi siz köyde duruyor sunuz köylere dağıtım yok aramışlar bakmamissiniz şok oldum evimden 2 saat uzaklıkta Aras kargo şubesi varmış ordan alacakmisim yoksa 3 gün içinde geri gitcekmis valla dedim 500 TL lik bir ürün için 2000 TL yakamam geri gitsin dedim gitti aradan 1 hafta geçti dün akşam beni ürünü aldığım kadın aradı neymiş sipariş vermişim almamışım 2 kere gelmişler evde yokmuşum 180 TL zarar ödemiş diyorim evdeydim gelen olmadı arayan olmadı Hayır diyo gelmişler falan fişman hakkımı helal etmiyorum çocuğunuzdan çıksın falan ayy azıma geleni söyledim kapattım engelledim paramızla rezil olduk yaa

2 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Özellikle Aras ve MNG evde yoksunuz diyor. Halbuki bende evde oluyorum. Satıcı da haklı kendine göre ne bilsin ki gelip gelmediğini 
(611 puan) tarafından
Aramış beni dün akşam deli oldum evdeyim diyorum 2 kere gelmişler diyo sonrada Aras kargo köylere servis yapmıyor diyo çocuğunuzdan çıksın falan demez mi
(1,914 puan) tarafından
180 TL zarar için evlatlara beddua nedir ya boşver canım ama şöyle bişey var hergun bir kargo böyle geri gitse satıcı ne kazanacak ki
(611 puan) tarafından
Ya tamam onada hak veriyorum ama benim elimde olan bir şey yok ki ben kargomu bekliyorum evde 3 gün sonra kargomun gittiğini öğreniyorum
-Reklam-
0 oy
(2,271 puan) tarafından
Berbat bi kargo sirketi bunlar esim calisti cikti.suan yuetici kargoda calisiyor yani sistem okadr iyi olduki artik kafalarina gore evd eyok falan ayagina yatamiyorlar hemen uygulamadan evde yok yada aradik acmadi ihbari yapiyorlar hemen mustriye mesaj gidiyor ama mng ve aras bildgnz kendi kafalarina gore hareket ediyorlar sikayet edebilirsnz sikaytnz dikkkate aliniyor ama subeye degil aldgmz kargo sirketinn merkezine sikayet ediceksinz
(611 puan) tarafından
Valla etmek istemiyorum ama uğraşmak da istemiyorum resmen kadın beddua ediyor çocuğundan çıksın falan diye ben  PTT üzerinden veririm bundan sonra haftada 2 gün dağıtım günü var gidip alma imkanım da var onlarla mi igrascam bundan sonra

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 235 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Knt (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,932 göst.
27 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,687 soru

12,155,907 cevap

36,590 kullanıcı

...