0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından
Arkadaşım benden haşemamı istedi verdim vereli 5 ay olacak kız halemamı vermiyor yeni aldım rica etti verdim iki kere istedim bahane üretti iki adımlık ötemde oturuyor ama gel gelelim haşemamı vermiyor bu ne yüzsüzlük ya biri akıl versin haşemamı geri istiyorum ne yapacağım kızla uzun süre bir arkadaşlığımız var ama görüşmüyoruz işi düştü öyle geldi aldı yolsa arayıp sormuyordu
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

+1 oy
(3,122 puan) tarafından
Emanet bu emanet millet neden bu kadar rahat ya anlamıyorum

yakınsa haber et o tarafta işim var hazırla yol üstü alayım de direk mecbur hazırlicak
(197 puan) tarafından
Olmadı bunu bir deneyim ne yüzsüz ya
-Reklam-
0 oy
(197 puan) tarafından
akıl verin lütfen 
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Başka arkadaşınıza lazım olsa hemen vermeniz gerekse 
(197 puan) tarafından
Aynısını söyledim pazartesi günü dedim arkadaşım balayına gidecek dedim kız dedim haşimsını benden iste dedim söz verdim ona dedim aşamayı verir misin yazdım kaynanam dedi yoğun bakımda dedi tamam yazdım ertesi iki gün sonra tekrardan yazdım bak bu pazartesi kız balayına gidecekler ver aşamaya yazdım kanka şu anda oraya gelme ihtimalim yok falan yazdı Yani her yolu denedim güzellikle söyledim verir misin diye vermedi onu da bahane ettim onu da vermedi en sonunda belki o yol üzerinden geçiyorum verir misin diyeceğim bakalım utanmıyorlar ben anlamadım bir çok ortak arkadaşımız var bir de
(1,324 puan) tarafından
Ansızın kahveye geldim deyip gideceksiniz gelmişken de ver diyeceksiniz almadan da çıkmayın hiçte çekinmeyin. Ama bu kadar ısrarla vermiyorsa başına birşey de gelmiş olabilir haşemanın
(197 puan) tarafından
Parasını isterim o zaman
0 oy
(136,256 puan) tarafından
ee yani hersry verilirde hasema verilmez ic giyim verilmez be bacim 
(197 puan) tarafından
Canım iç giyim değil ki bu hem sulu ben miyim burda h parası yokmuş 1,5 milyardan başlıyor haşemalar ertesi gün dedi denize gideceğiz dedi verir misin dedi verdim ben iyilik yaptım geçen seneye ben de 1 milyara aldım paşam bir kere yiyebildim sadece bu hiçkim değil bu arada
sonucta plajda giyiliyo tam icgiyim olmasada tesettur mayo iste yani verilecek sey degil
0 oy
(5,479 puan) tarafından
Canım hasema verilmesi iç camisirini verir misin birine onun gibi düşün ben kıyafetini bile kardeşim haricine vermem yani onuda bekarken veriyordum
(197 puan) tarafından
İç çamaşırı olarak görmüyorum haşemayı ondan verdim keşke vermeseydim
bende ayni seyo dedim hayal
(5,479 puan) tarafından
Saygı duyuyorum öyle düşünmüyormus hanım efendi kişisel eşya benim gözümde mayomu yada bikinimi ödünç vermem şahsen
(197 puan) tarafından
Ben içine çamaşır giyiyorum ne bilim aklıma gelmedi aşşahaşaj ya
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Özel bi kıyafetini neden verdin ki hiç vermeseydin daha iyiydi ben olsam almam yani geriye parasını versin
(197 puan) tarafından
Aklıma o şekilde gelmedi
0 oy
(6,085 puan) tarafından
Al bendende okadar 5 ay olacak elbisem arkadaşımda kaç etti istedim ve pahalı bir elbise yani kalsın bişey olmaz diyebileceğim bişey değil 
(197 puan) tarafından
Vermiyor değil mi
(6,085 puan) tarafından
Hayır vermiyor delircem kalbini kırcam az kaldı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 183 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,175 göst.
0 oy
29 cevap 1,864 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 684 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (342 puan) tarafından soruldu

413,051 soru

12,435,846 cevap

45,802 kullanıcı

Kategoriler

...