0 oy
202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Ailemden kimseyle konusmuyorum 7 ay olacak nerdeyse nedeni uvey anne sorunu esimle ve ailesiyle arami bizdugu yetmez gibi kendi ailemle de bozdu onu arayip sormuyorum diye babamda benle iletisimi kesti kardesleeim falan ama hic icimden gelmiyor o kadsr yaptiklarindan sonra bende aramiyorum arrik kimseyi en son 7 ay once ordaydik sonra iletisim tamamen koptu ne arayan var ne soran ben arardim onceden bende birakinca kimse aramiyor zaten kopuktu baglar hep ama kizim anneanneye dedye gidelim diyo icim aciyo oyle dedikce bende yok onlar cok uzaga gittiler diyorum yapacak bisey yok merak bile etmiyolar yuzsuz gibi gidememde arayamamda bu saatten sonra zamanla unutir mu sizce

2 Cevaplar

0 oy
(678 puan) tarafından
Anneanne dediği kişi üvey annenizmi?öyleyse eğer alışmış yazık.büyüdükçe aklına bile gelmez merak etmeyin
(829 puan) tarafından
Esimle bir ara bosanma esigine gelmistik gitmistim orda kaldik bir sure o zamn alisti ona ama bana demedigi kalmadi istemiyordu zatwn bizi cocugu sevmeye seviyordu ama orda kalmamizi istemiyordu
(678 puan) tarafından
kıyamam ya uzun bi süre sayıklar ama unutur görmedikçe zaman geçtikçe
-Reklam-
0 oy
(12,918 puan) tarafından

Ay unutmuyolar ya. Bizde eltimle yasiyoruz ayni seyi. Sabah aksam kuzenlerini sayiiyo surekli bisey uyduruyorum ama cok uzuluyorum :'(

(829 puan) tarafından
Sorma ya bazen tutamiyorum kendimi gozlerim doluyo bende izuluyorum zaten birde cocugun boyle demesi mahvediyo iyice insallah unutur zamanla
(12,918 puan) tarafından
Bende ayniyim inanki. Cunku aramizda oyle bi problem yokken koptuk bu anda ne onlar geliyo ne biz gidiyoruz. Onlarda eminim ariyo oglumda eltimin buyuk oglana asik resmen. Surekli onu sayikliyo. Ya icin aciyo resmen o arayinca gozlerim doluyo :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 262 göst.
0 oy
9 cevap 352 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
0 oy
4 cevap 498 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,615 soru